account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

6 Zinnen

6 Zinnen

Dat Jan Wouters kok zou worden was al snel duidelijk. Hij groeide op in de horecawereld en de passie groeide met de jaren. Zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en vele leerrijke werkervaringen hielpen hem om zijn kookstijl te definiëren, de stress te controleren en een organisatie te beheren. Stap voor stap kwam de droom van een eigen zaak dichterbij. Jan kookt met respect voor natuur, seizoen en product. Pure smaken en eenvoud staan centraal in zijn keuken.

Karoline Juvyns was al van jongs af aan bezeten door de horeca. Na de hotelschool in Herk-de-Stad ging ze aan het werk in verschillende restaurants in Limburg en Leuven. Ze groeide er uit tot een enthousiaste gastvrouw en ontwikkelde een opmerkelijke kennis voor kazen en wijnen. Naarmate de jaren vorderden en de liefde toenam, groeide ook de droom om die passie te delen met anderen en een eigen verhaal te schrijven.

Met de hulp van Cupido kwamen de dromen van Jan en Karoline uit. De vonk sloeg over en ze maakten elkaar compleet. Ze vormden het perfecte team, twee handen op één buik. De individuele dromen werd één gezamenlijke passie. Na een lange zoektocht was er ‘6 zinnen’, een project waar beide partners zich direct voor gewonnen voelden. Hun ervaringen, eigenwijsheid en visie smolten samen tot een uniek en opmerkelijk geheel.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Herk-de-Stad

Bedankt voor de goede zorgen. Top gastvrouw!-

do 22 augustus 2019

S. uit ZONOVEN

Deze chef heeft culinair goud in zijn handen. De smaken zijn gewoon subliem op elkaar afgestemd. Naast deze culinaire ervaring, werden wij in een super gezellige en huiselijke sfeer ontvangen die volledig te danken is aan een gastvrouw van hoog niveau. Dit is een absolute aanrader voor mensen opzoek naar een culinaire ervaring in combinatie met een ontspannen sfeer.

do 22 augustus 2019

Eddy Vandermeer

Telkens we er waren was het super. Van ontvangst tot en met de koffie. Alles en iedereen tip top. Zeker tot een volgende keer..

za 17 augustus 2019

Steven Cuppens

Heerlijk en vooral origineel eten. Fijne, persoonlijke bediening.

vr 16 augustus 2019