account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Gent

Energy Lab Gent

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Zele

Alles ging eigenlijk heel erg vlot, amper moeten wachten. Resultaten werden achteraf besproken, ik kom zeker terug.

ma 07 oktober 2019

Dimitri Van Acker

ZEER VRIENDELIJK - ZEER PROFESSIONEEL - DUIDELIJKE INFORMATIE - SNEL - ACCOMODATIE TOP - +++++ En nu moet ik het even goed doen op de fiets ;-) Een uitdaging! - Dimitri

wo 28 augustus 2019

Geert Basslé

Zéér degelijk wetenschappelijk onderbouwde analyses van je test waarna je dan aan de slag kan met een mooi op maat gemaakt trainingsschema.

vr 23 augustus 2019

Dina Nauwelaerts

Voor mij was dit een eerste aangename ervaring met het concept en de mensen van Energy Lab. Je voelt je persoonlijk begeleid, men vraagt door op je achtergrond, de communicatie voorafgaand, tijdens en na de test waren grondig en begrijpbaar, en als laatste werd ook echt benadrukt dat je nog steeds bij hen terecht kan voor vragen. Top!

vr 19 juli 2019