account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Food Emotions

Food Emotions

Food Emotions is allesbehalve een klassiek restaurant maar daarom is onze appreciatie niet minder. Chef Mark Bonneu toonde ons in restaurant Koeckhofs al dat hij wat in zijn mars heeft. In het nieuwe winkelconcept Food Emotions kan je ook lunchen tegen zeer correcte prijzen. De chef maakt er dagelijks een 5 tal kleine suggestie gerechten waaruit je kan kiezen naargelang de honger. Onze vier gerechten waren stuk voor stuk van een hoog niveau. Bij één van de eerste en kraakverse Hollandse maatjes werd frisheid gebracht met granny smith appel, komkommer, gemarineerde venkel en radijsjes. Een gegrild stukje sucrine kreeg karakter door de combinatie met Achelse blauwe kaas, girolles en grotchampignons. Ibérico ham van uitstekende kwaliteit zorgde hierbij voor een overheerlijke afwerking. De wijnkaart is het schap van de winkel. Na de maaltijd kan je enkele top producten mee naar huis nemen.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sandra Thys

Fijn concept, lekker, verfijnd eten en een toffe accommodatie met mooie tuin!

di 06 augustus 2019

J.

De gerechtjes zijn een kunstwerk op zich. Een streling voor het oog, om daarna versteld te staan van de unieke en verfijnde smaak combinaties! Overheerlijk! Bedankt Mark en team, we hebben weer genoten!

za 03 augustus 2019

Rudy Snel

Mooi kreeftenmenu, heerlijk gegeten. Ook de presentatie was verrassend. De bediening was zoals altijd zeer vriendelijk en liep vlot. Een fantastische avond voor een prima prijs!

za 03 augustus 2019

Bruno Verheyen

Steeds weer top kwaliteit zowel in de keuken als in de zaal

vr 26 juli 2019