account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Amsterdam

Heerlijk gegeten en enorm in de watten gelegd.

wo 21 augustus 2019

Esther Schaffner

Heerlijk dineren in een prachtig pand ...mijn verjaardag kon niet beter gevierd worden

vr 16 augustus 2019

Erik Jan Worst

Echt weer heerlijk gegeten! Zeer verrassende smaak combinaties en dito wijnarrangement. Alles in balans en goed op elkaar afgestemd. Uitstekende bediening door erg prettig en kundig Team wat goed op elkaar ingespeeld is! Kortom, TOP!

do 15 augustus 2019

W.

Verrassend goed arrangement. Werkelijk genoten van het diner en de correcte bediening met oog voor detail. Willem

do 15 augustus 2019