account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Herberg Onder de Linden

Herberg Onder de Linden

Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard.

Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel. Dagvers, culinair en verrassend, dat zijn de typerende kanten van de keuken. Bij Herberg Onder de Linden werken ze zonder menukaart en verrassen je graag op culinaire wijze. Deze moderne keuken is voornamelijk Frans, met een vleugje Aziatisch waarbij Hollandse producten gebruikt worden. Daarbij verzorgt gastvrouw Tanja Klein Nijenhuis de wijnen en zorgt ze ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je kunt genieten in een gezellige, ongedwongen sfeer, met heerlijke wijn-spijs combinaties.

Daarnaast kun je in de Herberg blijven slapen. Het is ook mogelijk om hier een geheel verzorgd arrangement van te maken, inclusief ontbijt! Ideaal dus om je avondje uit helemaal compleet te maken. Of maak er gelijk een heel weekend van!

Het gastvrije team van Herberg Onder de Linden nodigt je uit om hun unieke stekje te komen ontdekken. Reserveer nu!
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Maarten Kroon

Met vrienden en familie hier gedineerd om de verjaardag van mijn vrouw te vieren. Ook deze keer was het weer tot in de puntjes verzorgd. Sfeervolle gedekt, prettige sfeer en goede zorgen. De gerechten, de amuses en de wijnen allemaal heerlijk en verassend. Een mooie avond.

vr 13 maart 2020

R.

We voelen ons enorm verwend, qua eten, drinken & aandacht.

zo 08 maart 2020

R.

Op 6 Maart 2020 hebben wij met 8 personen een lunch genoten. Deze was van buitengewoon hoge kwaliteit. Bovendien was het gastheerschap uitstekend. Het was de reis vanuit Wassenaar zeer waard.

vr 06 maart 2020

Hanneke Wierenga

Ongelooflijk lekkere, originele en gedurfde gerechten. Met ook heerlijke verfijnde wijnen. Echt een heerlijk en bijzonder avondje uit, erg aan te bevelen!

vr 28 februari 2020