account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh

Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudi Wittockx

Wij komen zeker terug👍

vr 13 maart 2020

Rudi Smets

God leeft in Frankrijk maar miste gisteren toch de afrit Tielt. Top zaak

ma 09 maart 2020

L. uit Herent

dit is gewoon een heerlijk restaurant! heel lekker eten en wijn, zeer vriendelijke bediening, aangenaam kader...

vr 06 maart 2020

Frank Crispeyn

Mijn echtgenote hebben genoten van de lunch menu. Prijs/kwaliteit all-in formule was perfect. Twee uurtjes gezellig tafelen in gezellig interieur. Amuses, 3 gangen en mokka. Wijnen waren goed gekozen bij de gerechten. Gewoon top, wij gaan zeker terug.

ma 02 maart 2020