account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'oh

L'oh


Het hart van L’ oh klopt passioneel in de keuken. In een huis dat ooit een klompenmakerij onderdak bood, gaat L’ oh terug naar de essentie van gastronomie. Puur genieten, ongecompliceerd en met aandacht voor smaken en producten van eigen bodem.
Een gastronomisch restaurant met een ziel. Iedereen voelt zich thuis binnen de muren van L’ oh. Onze tuin levert seizoensgebonden kruiden, bloemen en groenten waarmee Simon aan de slag gaat. Het keukenteam brengt een hedendaagse, creatieve keuken vol kleur, verwondering en verfijning.

Voor de wijnkeuze vinden Leen en Aäron hun inspiratie binnen de filosofie van L’ oh. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid, familiedomeinen oprecht gepassioneerd door de natuur. Wij hopen jullie te mogen verwonderen en een culinaire beleving te schenken in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Kaggevinne

Een fantastische zaak. Rustig gelegen. Je wordt vriendelijk onthaald. Super mooie gerechten en zeer smaakvol.

vr 23 augustus 2019

E.

Genieten van A tot Z. Top bediening, gezelligheid, sfeervolle locatie.

ma 19 augustus 2019

G. uit Scherpenheuvel

Verassende mix van dagverse producten met heerlijke kruiden die creatief bereid werd. Originele wijnen pasten perfect bij de gerechten.

ma 19 augustus 2019

B. uit Gijmel

zeer lekker en vers, spontane correcte bediening, zeer vriendelijk behulpzaam personeel leuk dat je je er op je gemak voelt!!

ma 12 augustus 2019