account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

New Skin

New Skin

New Skin Clinics is een schoonheidssalon en beauty salon in één. Wij geven van een gezichtsbehandeling tot medische schoonheidsbehandelingen. U kunt terecht voor zowel behandelingen als advies.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak, ook voor heren. Komt u voor een individuele schoonheidsbehandeling of voor een behandeling samen met een vriend of vriendin in onze duo-salon?

Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar!? New Skin is gespecialiseerd in medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies en behandelingen tegen rimpelvorming, acne, ontsierend littekenweefsel en pigmentatiestoornissen. Wij werken hierbij nauw samen met een arts. Naast het geven van medisch consult, verzorgt hij behandelingen met injectables en fillers.

Ons team bestaat uit gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers, voor wie persoonlijke aandacht, vakkundigheid en professioneel advies hoog in het vaandel staan. U bent van harte welkom bij New Skin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stefanie Balvers

Ik ben heel blij met mijn micro blading wenkbrauwen. Rebecca de eigenaresse is heel vriendelijk, secuur en professioneel. Het is het tweede jaar dat ik mijn wenkbrauwen laat doen bij New Skin. Ze geven goed advies en zijn behulpzaam bij vragen.

di 28 januari 2020

Ma Veenstra

Rebecca is een engel :-) gisteren wenkbrauwen en lippen laten tatoeëren. Heeft me er perfect doorheen geholpen! X

vr 24 januari 2020

Christine Smeets-Scheibe

Ik kom al langer dan twee jaar bij New Skin en ben een hele blije en tevreden klant. Service, advies en behandeling zijn uitstekend!

do 23 januari 2020

S. uit Zederik

Altijd fijn om bij jullie te komen! Goede ontvangst, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren & mijn wenkbrauwen zijn weer prachtig 👌🏼

vr 03 januari 2020