account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant l'Atelier

Restaurant l'Atelier

Schuif aan bij restaurant l'Atelier in de prachtige omgeving van Gulpen. Een restaurant in het hart van de Limburgse heuvellanden, waar passie, talent en verrassende gerechten centraal staan.

Bij restaurant l'Atelier geniet je van gerechten waar je normaal gesproken alleen maar van kon dromen. Oogstrelende gerechten en verrassende smaakcombinaties. Met verschillende smaakvolle wijn-spijscombinaties, bezorgt l'Atelier je absoluut een onvergetelijke avond!

Wat je kunt verwachten? Uitdagende en sensationele smaken! Laat je keuze vallen op de medaillon van kabeljauw met aardpeer, melousse ui, hazelnoot en een saus van Vadouvan. Dat smaakt toch naar meer!

Laat je culinair verwennen door de schitterende gerechten van restaurant l'Atlier in het Limburgse Gulpen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Zoals altijd geweldig!

za 10 augustus 2019

N.

We hebben een geweldige "kliekjesavond" beleefd. De laatste avond voor de zomerstop waarbij alles uit de keuken op moet. Er werd een prachtig menu met hele goede wijn spijs combinaties geserveerd. . Als je daarbij de enorme gastvrijheid (we konden zelfs een fles wijn meenemen om thuis nog een keer na te genieten) optelt, dan is l'Atelier een plek waar je steeds naar terug wilt keren.

za 10 augustus 2019

C.

Ein außergewöhnliches Restaurant für besondere Anlässe. Wir waren jetzt das zweite mal da und kommen gerne wieder.

vr 09 augustus 2019

Evert Janse

Restaurant l’Atelier kunnen we van harte aanbevelen. We hebben heerlijk gegeten met een prima service. De ruimte is zeer aangenaam. Het is dan ook moeilijk te begrijpen, dat L’Atelier geen Michelinster heeft. Misschien ligt het aan de tafels, want we vonden het wat lastig om onze voeten een goede plek te geven. Dit is het enige minpunt, want wat hebben we genoten! Annemiek Vos en Evert Janse

do 08 augustus 2019