account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant De Vlindertuin

Restaurant De Vlindertuin

Midden in Zuidlaren vindt u restaurant de Vlindertuin aan een mooie brink met oude Eikenbomen in een romantische setting met linnen gedekte tafels, verse bloemen & alle tafels ruim opgesteld.
Gastvrijheid hoog in het vaandel en de gerechten uit de Franse keuken* in een modern jasje!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Lelystad

Wat hebben wij genoten van heerlijk smakende gerechten, allemaal met een spannende touch. Onder meer door het gebruik van zure accenten, waardoor een fraaie frisse balans ontstaat. In de bediening werd ontspannen met ons omgegaan. En attent. Heel plezierig. Het verjaarsdags accent op mijn dessert, en meerdere felicitaties, verhoogde de feestvreugde. Erg fijn.

vr 19 juli 2019

Miriam Van der Waart

We hebben een geweldige avond gehad. Heerlijke gerechten waarbij alle smaken kloppen, met zalige bijpassende wijnen. We kregen steeds tongstrelende extra hapjes, buiten de gangen om, wat de avond nog feestelijker maakte. Het bedienend personeel was heel vriendelijk en zeer oplettend. Alles klopte, wij hebben genoten!

za 06 juli 2019

I.

Wat een feestje is het iedere keer weer. Lieve en leuke bediening, prachtige creaties op het bord en heerlijke en bijzondere smaken. En de wijnen zijn ook zalig. Voor ons een bijzonder feestelijk uitje zo af en toe!

za 06 juli 2019

Pytrik en Anketrien Notermans/Schillhorn van Veen

Wat is het toch een mooi plekje in alle opzichten! Heerlijk in de tuin begonnen met aperitief en heerlijke hapjes; cadeautjes voor je mond! Bediening is heel vriendelijk en persoonlijk en ontspannen. Zeeeer voldaan weer naar huis!

za 22 juni 2019