account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gian De belder

Reeds 3de keer en zoals elke keer: blown away!!! We kunnen fier zijn op zo een sterrenniveau in onze regio...

vr 07 februari 2020

R. uit Deurne

In een mooi, aangenaam kader op hartelijke manier ontvangen worden en daarna een explosie van kleur en smaak geserveerd krijgen is een perfecte avond. Elk bord oogt prachtig en de smaken en texturen zijn niet alleen verrassend, ze passen ook perfect samen en zijn ook assorti met de wijnen.Als de chef dan ook zelf komt vragen wat je er van vond grenst het aan perfectie. Een ontdekking om over te doen !

vr 07 februari 2020

Anjake Roosenboom

het was pure verwennerij , op en top klasse , zeker een ster waardig , van begin tot het einde was het culinair genieten , wij komen zeker terug patje en anja

do 06 februari 2020

D. uit Hamme

Wij hebben gisteren super genoten. De combinaties waren subliem van bij het amuseke tot aan de gebakjes bij de thé. Aanrader voor iedereen die geniet van verfijnd en lekker eten in een nieuw jasje. Er worden smaken gecombineerd waardoor er een hele nieuwe wereld opengaat.

wo 05 februari 2020