account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Styling Lounge Geel

Styling Lounge Geel

“Onze filosofie simpel. Richt je op hetgeen waar je het beste in bent. Voor ons is dat het glamoureus Hollywoodhaar. Wij geloven dat elke vrouw zich fantastisch voelt na een glamoureuze brushing & ben jij niet gezegend met een perfecte volle bos haren, dan maken onze professionele hairextensions het verschil !”
  • Dames
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Annabel D'hooge

Ik heb een hele leuke dag gehad en jullie wisten perfect wat te doen met mijn haar. Leuk ook dat er aan gedacht wordt om een boekje mee te geven naar huis. Zo weet ik dat ik een antwoord kan vinden op al mijn vragen. Top service!

wo 16 januari 2019

Lauri Verloy

Super vriendelijk en goede kwaliteit , top !

vr 14 december 2018

H. uit Mechelen

Vanessa heeft m’n haren weer mooi in model gelegd en mooi ingevlecht om naar een trouwfeest te gaan. Super!

vr 26 oktober 2018

Isaura Engels

Vlotte service! Van bij de start wist ik meteen wat het prijskaartje zou zijn. Ik kreeg uitleg en op iedere vraag die ik stelde een vlot antwoord. Extensions plaatsen neemt wat tijd in beslag, maar ik had een vlotte babbel tussendoor. Top! Ik had vrij kort haar en nu heb ik haar met schouderlengte, dit had ik niet verwacht. De reacties van kennissen zijn dan ook heel positief. Bedankt Styling Lounge Geel & tot binnenkort!

wo 24 oktober 2018