account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Styling Lounge Hasselt

Styling Lounge Hasselt

“Onze filosofie simpel. Richt je op hetgeen waar je het beste in bent. Voor ons is dat het glamoureus Hollywoodhaar. Wij geloven dat elke vrouw zich fantastisch voelt na een glamoureuze brushing & ben jij niet gezegend met een perfecte volle bos haren, dan maken onze professionele hairextensions het verschil !”
  • Dames
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Kortenberg

Bedankt Elke en Maite, WoW wat een service zowel door jou Maite als door Elke super vriendelijk onthaald en verder geholpen en wat een resultaat. Door julie kan ik zaterdag schitteren! Dankjewel!!!!!

do 09 mei 2019

Ann Corten

Elke van Styling Lounge Hasselt slaagt er telkens in om mijn dunne haren om te toveren naar een prachtige vol kapsel ;-) Extensions worden mooi geplaatst, in model geknipt en prachtig gestyld !! TOP SERVICE

di 07 mei 2019

L. uit Paal

Chloé gaf me op een erg professionele manier advies over de beste opties voor mijn haar en binnen mijn budget. Bovendien gaf ze tijdens het plaatsen erg veel tips om de extensions optimaal te onderhouden en kreeg ik nadien ook veel informatie over de producten. Ik ben supertevreden!

vr 28 december 2018

S. uit Scherpenheuvel Zichem

Elke heeft het super gedaan! Ik ben zeer tevreden

za 15 december 2018