account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SN Cycling

SN Cycling

Zo veel mogelijk mensen het plezier van offroad fietsen kunnen laten beleven. Dat is de bedoeling van de Sven Nys Academy. Sven zelf heeft zijn lange en schitterende carrière voor een groot stuk te danken aan het plezier van op de fiets te zitten.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Stefan Dresselaers

Een echte aanrader voor kinderen die graag fietsen! Onze jongens hebben al meermaals deelgenomen aan het kamp maar leren nog elke keer nieuwe dingen. Het was een topweek gegeven door topmensen! Een dikke pluim voor alle medewerkers!!!!!! Op naar het volgende kamp 👍

ma 05 augustus 2019

Leen Laudus

Mijn zoon heeft echt genoten van het kampje!

ma 05 augustus 2019

Elke Buyse

Onze kinderen genoten 5 dagen lang van veel fietsplezier op en rond de Baalberg onder de professionele begeleiding van een topteam. Leuk te zien dat er ook aandacht besteed werd aan techniek, behendigheid, reactievermogen ed. Het was een toporganisatie! Dankjewel!

ma 05 augustus 2019

Yannick Plas

Deze opleiding vond ik super en heb dus geen feedback te geven zowel alle begeleiders alsook het reparatie team waren super profesioneel. Ik heb heel veel bijgeleerd waarvoor dank. Grts kyano.

ma 05 augustus 2019