account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

UPTON

UPTON

Restaurant UPTON heeft zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk tussen het Eilandje en het Havenhuis in het bruisende Noorden van de stad.

De man achter de potten, Gianfranco Van de Maele – die van zijn Italiaanse mama het gevoel voor smaken met de paplepel heeft meegekregen – heeft zijn ervaring opgedaan in sterrenzaken als ‘t Zilte en la Cime in het Japanse Osaka. Gedreven door zijn passie trok hij ook naar The Craftsman in de Italiaanse stad Reggio Emilia. Volgens Gianfranco is er geen betere manier om een keuken echt te ervaren dan in het land van herkomst.

Maar het kloppend hart achter zijn liefde voor het vak is zijn nonna, die hij van kinds af aan bewonderde voor hoe ze tal van soorten pasta uit de losse pols klaarmaakte. Zo had hij al snel maar één droom: een eigen restaurant openen.

Bij UPTON ligt de focus op een hedendaagse keuken met ingrediënten die barsten van smaak. Italiaanse invloeden met af en toe een Oosterse knipoog zijn door zijn reizen en ervaringen terug te vinden op de menukaart. Wie bij UPTON aanschuift, kan zich verwachten aan culinaire verwennerij met een persoonlijke aanpak.
  • Gault&Millau
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frank De Groof

Gezellig, erg lekker, niet te veel, niet te weinig, zeer correcte prijs en fijne mensen in de zaal en in de keuken. Top zaak!

za 09 november 2019

S. uit Ledeberg

Hoog niveau in de keuken, heel vriendelijk en professioneel personeel in de zaal.

do 07 november 2019

Filip Robeyns

Zeer aangename eerste kennismaking met dit top restaurant. Wij komen zeker terug.

di 05 november 2019

Nick Van Hoecke

Eenvoudig en toch stijlvol interieur. Kraakverse ingrediënten die perfect gecombineerd en met oog voor detail worden geserveerd. Heel attente en lieve gastvrouw, chef duidelijk trots op zijn creaties, dit is te merken aan zijn gepassioneerde voorstelling van zijn menu. Wij komen terug.

vr 01 november 2019