account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bart Van Damme

Altijd professionele en vriendelijke service. En als je het advies nauwgezet volgt, maak je gigantische sprongen. Wij blijven terugkomen.

wo 21 augustus 2019

Valentijn De Smedt

Deze mensen zijn zeer professioneel en altijd even vriendelijk, altijd bereid om te helpen. Voor mij is iedere keer dat ik er kom een topervaring

vr 16 augustus 2019

I. uit Tessenderlo

Heel fijn ontvangen. Katrien was heel open en had snel het vertrouwen van mijn dochter. Wist ook duidelijk waarover ze het had.

vr 09 augustus 2019

N. uit Herentals

Zeer vriendelijk onthaal, duidelijke communicatie en informatie. De afspraak voldeed volledig aan mijn verwachting, top!

vr 09 augustus 2019