account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Energy Lab Paal

Energy Lab Paal

Energy Lab - laat je optimaal testen en begeleiden.

Energy Lab is een trainingsbegeleidingscentrum dat een hele waaier aan mogelijkheden biedt op het vlak van testen en begeleiden van atleten en recreatieve sporters die streven naar een gezonde, performante, actieve levensstijl. In onze Energy Lab kan je terecht voor inspanningstesten, coachingprogramma's, bewegingsanalyse, voedingsadvies, bedrijfsprogramma's en medische check-ups.

De dienstverlening van Energy Lab is gebaseerd op een wetenschappelijke en innovatieve aanpak, waarbij de sporter steeds centraal staat.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tim Roos

Goede trainingsschema’s, goed geluisterd naar wat ik wil

vr 14 februari 2020

R. uit Herzele

Vriendelijk onthaal. Professionele aanpak.

vr 07 februari 2020

R. uit Riemst

Zeer goed opgevangen. Zowel intake gesprek als feedback van testresultaat waren top! Ik had 2 extra paar schoenen meegenomen om de plaatjes afstelling te checken adhv eerdere bikefit metingen. Een collega heeft dit zonder problemen tussendoor in orde gebracht. Bedankt hiervoor!

do 06 februari 2020

Jan Ceulemans

Een "gevorderde" recreatieve wielertoerist, zo werd ik betiteld in het eindverslag. Vooral dat woord tussen aanhalingstekens streelde mijn ego :) . Met veel vragen ging ik de "bike-fitting" tegemoet. 3 uur later kwam ik buiten met een geruststelling en voldaan gevoel: mijn high-tec racefiets (Tres Madone SLR) bleek dan toch niet te hoog gegrepen voor een 1ste jaars wielertoerist van …64 jaar. Er werd hier en daar wat aangepast zodat de schouderkwaaltjes binnen een paar weken tot het verleden zullen behoren. Deze beloftevolle woorden werden mij toevertrouwd door Kobe. Het was hij die mij vanaf de eerste minuut op mijn wenken bediende en meteen aanvoelde dat ik graag voor elk onderdeel van de fietspositionering-sessie (en aanpassingen) een wetenschappelijke verklaring meekreeg. En die heb ik ook gekregen. Professionaliteit, ervaring en vooral de wil om de "patient" te helpen zijn de 3 trefwoorden die ik zou willen gebruiken om te omschrijven hoe ik hun vakkennis heb aangevoeld. Dus wat mij betreft meer dan een aanrader. Thx Energy Lab én Kobe. Grt Jan Ceulemans, een gevorderde …

di 04 februari 2020