account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lavabeau

Lavabeau

WELKOM ! Lavabeau is een stijlvol ingericht wellnesscenter waar je kan genieten van tal van deugddoende relaxerende massages, lichaamsbehandelingen en verzorgingen. Lavabeau brengt je lichaam en geest weer in balans. Je vindt er een aanbod van saunafaciliteiten en een prachtig beautycomplex met een zeer gevarieerd aanbod. Onder deskundige begeleiding van Els Baele, Lic. Kinesitherapie, kan je programma's volgen voor plaatselijk afslanken en spierversteviging.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Ophasselt

Samen met mijn vrouw heerlijk genoten van een superverwendagje (flairactie) in een fantastisch kader en dankzij een professioneel topteam. Wij komen zeker en vast terug!!!

di 19 november 2019

K. uit temse

ultieme wellnesbeleving! topdag gehad!

di 19 november 2019

Els Vanderhaegen

Wat een super aangename namiddag voor onze 2 kids en 2 mama's. Duomassage voor onze 10 jarige meisjes was geweldig. Ze waren zo onder de indruk! Dankjewel voor de geweldige aangename aanpak, glaasje kidibul voor hen was topidee! Zeer proper, rustig, warm, aangenaam! Top team!

za 16 november 2019

Dionyse Devry

Opnieuw genoten,alles dik in orde,lekker gegeten,zalige verzorgingen. Bedankt Dionyse

za 16 november 2019