account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Waerboom

Waerboom

Welkom bij Waerboom - Gastvrijheid heeft een naam

Op het hoogste punt van Groot-Bijgaarden vindt u deze unieke site gebouwd op de fundamenten van de oorspronkelijke Waerboom hoeve. Vandaag is Salons Waerboom een gevestigde waarde in de evenement -en hotelwereld.

Het unieke kader, de ideale ligging, (amper 5 minuten buiten Brussel), in een groene omgeving, maken dit complex zo uniek.

Kom onze feestzalen ontdekken! Met 30 jaar ervaring staan we klaar voor u.

Iedere woensdag- en donderdagavond opendeurdagen tussen 18h en 20h zonder afspraak.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nils Lobsterfish

Ongelofelijke ervaring de sfeer kwaliteit vriendelijk personeel assortiment echt alles was top Die zo voort

zo 18 augustus 2019

Marie Van Bael

Het buffet was uitstekend zoals altijd. Mooie opstelling per zaal. De service met beleefde en vriendelijke opdieners. Het personneel is altijd tot je dienst en doen al het mogelijke om je tevreden te stellen. Brunchen in de Waerboom is zeker een aanrader.

zo 18 augustus 2019

D.

Top-bediening Eten was van zeer hoogstaand niveau, super verzorgd, heel lekker en gevarieerd, ruimschoots voldoende, zeer nette buffetten,

zo 18 augustus 2019

M. uit Gijzegem

Wij hebben een heel fijne namiddag gehad in een mooie omgeving en er ook heel verfijnd gegeten. Het is zekerst een aanrader bij vrienden .Wij komen er graag elke keer weer om er te gaan eten en te proeven van hun verfijnde eten je hebt meer dan genoeg keuze . En over het dessert nog maar gezwegen in een woord prachtig. Zou zeggen tot de volgend afspraak.

zo 07 juli 2019