Resengo - Reserveer bij 't Havenmantsje in Harlingen friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

K.

Opnieuw echt verrassingsmenu! Pracht creaties.

Vr 09 maart 2018

D. uit Leeuwarden

Prachtige plek, heerlijk eten wat een streling is voor je ogen en je tong en een super vriendelijke gastvrouw. Een waanzinnige avond en zeker voor herhaling vatbaar

Vr 09 maart 2018

J.

Met een hartlijk ontvangst , bediening met een glimlach, de high tea was heerlijk, kortom we voelden ons welkom !

Vr 09 maart 2018

Rianne van der Caaij

Wat hebben we héérlijk gegeten bij t havenmantsje! Een ware beleving, prachtig opgemaakte borden en verrassende smaakvolle gerechten!

Vr 09 maart 2018