account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

3 Zussen Tiel

3 Zussen Tiel

Bij 3 Zussen Tiel heeft u mogelijkheid om te dineren en de lekkerste cocktails / drankjes en heerlijke bites te nuttigen in de trendy lounge of op ons prachtige terras met uitzicht op de Waal.
Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekkere lunch, buffetten, vergadermogelijkheden, High Tea, High Wine en samengestelde arrangementen voor bijvoorbeeld uw bruiloft.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Lange

We hebben heerlijk gegeten en gedronken met ons gezin. De bediening was op en top. Het restaurant straalt klasse en sfeer uit. De gerechten zijn smakelijk en met zorg bereid. De burgers met friet zijn heerlijk! En wat zeldzaam goed was is het persoonlijke contact en de interesse van de medewerkers!

za 14 maart 2020

J.

Uitstekend gegeten, met een spontane en vriendelijke bediening!

za 29 februari 2020

J.

Tevoren waren we nog even vriendelijk ( per email) aan onze boeking herinnerd. Ontvangst en bediening waren voorkomend, vriendelijk en professioneel. Voor herhaling vatbaar: ons etentje uit ter gelegenheid van een huwelijksverjaardag!

za 22 februari 2020

Henri Kessels

Restaurant helemaal in Valentijnssfeer en een verrassingsmenu om te delen. Heel leuk.

vr 14 februari 2020