account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

4'33 grand café

4'33 grand café

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.6

Gemiddelde score

  • 7.6/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Fijne kaart en prima kwaliteit. Fijn dat er veel en vriendelijk personeel was. En de locatie is natuurlijk prachtig!

zo 14 juli 2019

M.

Heel goed aan onze wensen voldaan. Prettige ontspannen sfeer. Prima kwaliteit eten en wijn.

vr 03 mei 2019

Lia Van Der Steen

Het allerfijnste vind ik, dat er in 4.33 echt een paar goeie vaste mensen werken, die er ook altijd lijken te zijn. Als bezoeker heb je het gevoel op een gastvrije plek te komen, waar mensen je kennen. Ook het eten is heerlijk, goede koks die met verse en lekkere ingrediënten de heerlijkste combinaties maken. En niet te duur, inclusief wijn en water zitten we altijd onder de 40,00€. P.p. Ook na de voorstelling is het in Grand Cafe 4.33 nog gezellig, en dat was bij vorige uitbaters niet zo. Bij een glaasje met een hapje gezellig na praten is aantrekkelijk, veel theaters elders in de stad hebben ook al zo'n café, mooie afsluiting van de avond.

vr 26 april 2019

Olav Ulrich

Voorafgaand aan concert eerst nog even op terras buiten genoten van glas wijn en uitzicht, vervolgens uitstekend gedineerd (voor en hoofd, klassieke bereidingen, gepresenteerd zonder geneuzel, liflafjes en modieuze versierinkjes, prima dus en alles goed op smaak), met lekkere huiswijn(en), en vriendelijke, kundige en snelle bediening. Volgende keer weer!

wo 24 april 2019