account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Quatre Mains

Quatre Mains

Als het ware een stiekeme kinderdroom... die dan, als bij wonder, werkelijkheid werd. Toen men mij als kind vroeg wat ik later wilde worden noemde ik in eerste instantie “crème KAR”. Grappig eigenlijk, ik wilde rondrijden met zo’n klingelende kar mét ijsjes. Njummies!

Toen begon de spannende, wilde tijd van het studeren in Leuven en de nieuwe carrière move werd “consultancy“. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en twee jaar na mijn afstuderen besliste ik samen met mijn nicht een bistro/traiteur te openen. Het moest gezelligheid uitstralen en een toffe, eerlijke kwaliteitskeuken bieden.

Elke dag opnieuw streven we hiernaartoe. Want uit eten gaan moet eigenlijk pure ontspanning zijn, meer dan enkel de primaire behoefte van honger stillen. Je moet verrast worden, genieten, gezellig samenzijn, ... .
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Antoinette Strahm

Tolles Konzept Ausgezeichnetes Essen

za 17 augustus 2019

S.

Heel lekker Heel vriendelijk personeel Ik ben vegetarier en mocht vragen voor aanpassingen , super van hen

do 15 augustus 2019

L. uit Maldegem

Het enige negatieve is dat als ik positieve feedback geef, voor mij de kans kleiner wordt dat ik de volgende keer een tafeltje voor mij heb.

wo 14 augustus 2019

C. uit Blankenberge

Zoals bij elk bezoek genoten van het lekker eten en van de vriendelijke bediening! Tot binnenkort

wo 07 augustus 2019