account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Quatre Mains

Quatre Mains

Als het ware een stiekeme kinderdroom... die dan, als bij wonder, werkelijkheid werd. Toen men mij als kind vroeg wat ik later wilde worden noemde ik in eerste instantie “crème KAR”. Grappig eigenlijk, ik wilde rondrijden met zo’n klingelende kar mét ijsjes. Njummies!

Toen begon de spannende, wilde tijd van het studeren in Leuven en de nieuwe carrière move werd “consultancy“. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en twee jaar na mijn afstuderen besliste ik samen met mijn nicht een bistro/traiteur te openen. Het moest gezelligheid uitstralen en een toffe, eerlijke kwaliteitskeuken bieden.

Elke dag opnieuw streven we hiernaartoe. Want uit eten gaan moet eigenlijk pure ontspanning zijn, meer dan enkel de primaire behoefte van honger stillen. Je moet verrast worden, genieten, gezellig samenzijn, ... .
  • Bistronomie
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Pascal Van Volsem

het is telkens een belevenis om daar te gaan eten, verse producten mooi geserveerd en meer dan voldoende. de prijs vind ik iets te goedkoop voor hetgeen je krijgt

vr 13 juli 2018

L.

Zeer mooi totaal plaatje. Mooi en verzorgd kader. Vlotte losse bediening. Ieder gerechtje was super lekker en betaalbaar.

wo 11 juli 2018

Angelique Legaet

Zoals altijd fantastisch gegeten bij Quatre Mains, wat ik met gemak mijn absolute favoriete restaurant in Brugge kan noemen. Supervriendelijk, attent, overheerlijke gerechtjes, alles top! Het sharing concept is heel leuk, zo kan je veel verschillende dingen proeven zonder er achteraf een zwaar gevoel aan over te houden. Om over het brood nog maar te zwijgen, nom nom nom!

wo 11 juli 2018

K. uit Brugge

Heerlijk geluncht met vier sharing bites. Elk op zich was een streling voor het oog en de tong. Als Bruggeling kennen we de zaak maar toch is het telkens weer genieten! We kijken alweer uit naar een volgende.

wo 11 juli 2018