account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

50-Fifty Gent

50-Fifty Gent

Bij 50 fifty staan sharing, de seizoenen en het lokale karakter centraal.

Ervaringen zijn er om te delen
Zowel tijdens de lunch, als bij het diner is er een sharing aspect terug te vinden. Bij de lunch gaat dit over enkele voorgerechten die je deelt met je tafelgenoten alvorens je van het hoofdgerecht kunt genieten. Het diner bestaat van start tot finish uit gerechten om te delen. Op deze manier brengen wij ons verhaal naar jullie, noem het gerust voeding voor een goed gesprek.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Regionaal
  • Vegetarisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Destelbergen

Mooi kader , zowel de menu met vlees en vis als de vegetarische waren de borden mooi gepresenteerd en de smaken van de gerechten waren subliem. Vriendelijke en attente service ook . Hebben genoten van begin tot einde , gaan zeker nog terug . Complimenten zowel aan de chef als ook aan de de persoon die ons bediende .

di 11 juni 2019

Frederick Van Acker

Een heerlijke avond met een schitterend menu. Mijn vriendin nam de vegetarische menu en ik de Vlees/Vis menu! Het was overheerlijk met heel veel smaken en fijne toetsen, het waren ook gerechtjes die ik nog nooit had geproefd! Uniek dus. Ook de bediening was vriendelijk en professioneel, de zelfgemaakte drankjes waren ook zeker een aanrader.

wo 05 juni 2019

K. uit Gent

Super lekker gegeten, tof concept, goede wijntjes en ook goede prijs/kwaliteit Ook handig dat, ondanks het sharing concept, één iemand de vegetarische menu kan nemen en de rest niet

vr 31 mei 2019

A.

Het sublieme aan jullie heerlijke rustige plaats is het verrassende effect en dit telkens opnieuw van de intense smaak die ontpopte in onze mond, maar ook onze ogen die geprikkeld werden door het heerlijk kleurenspektakel. Het prachtige servies en het detail in het geheel is verbluffend... We hebben genoten van de uitleg maar vooral van het concept van het delen van al dat lekkers...wij komen terug!

vr 10 mei 2019