accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

50-Fifty Gent

Contact

Bij 50 fifty staan sharing, de seizoenen en het lokale karakter centraal.

Ervaringen zijn er om te delen
Zowel tijdens de lunch, als bij het diner is er een sharing aspect terug te vinden. Bij de lunch gaat dit over enkele voorgerechten die je deelt met je tafelgenoten alvorens je van het hoofdgerecht kunt genieten. Het diner bestaat van start tot finish uit gerechten om te delen. Op deze manier brengen wij ons verhaal naar jullie, noem het gerust voeding voor een goed gesprek.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.
  • Laadpaal auto
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Gentbrugge

Topadresje!!

vr 27 januari 2023

J. uit  

Heel goede ontvangst en super lekker gegeten. Een aanrader!

za 21 januari 2023

Jan Opgenhaffen

We hebben genoten van de zeer lekkere gerechten. Het was een streling voor het oog en vooral voor de maag. Wij komen zeer zeker terug.

za 21 januari 2023

Gilbert Saverys

Heel lekker eten met verrassende combinaties. Uitgebreid assortiment aan dranken met heerlijke mocktails. Echt een aanrader!

vr 20 januari 2023