account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

50-Fifty Gent

50-Fifty Gent

Bij 50 fifty staan sharing, de seizoenen en het lokale karakter centraal.

Ervaringen zijn er om te delen
Zowel tijdens de lunch, als bij het diner is er een sharing aspect terug te vinden. Bij de lunch gaat dit over enkele voorgerechten die je deelt met je tafelgenoten alvorens je van het hoofdgerecht kunt genieten. Het diner bestaat van start tot finish uit gerechten om te delen. Op deze manier brengen wij ons verhaal naar jullie, noem het gerust voeding voor een goed gesprek.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Frans/Belgisch
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Regionaal
  • Vegetarisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mieke Vandenborre

Het voedsel is al voor de tweede keer voortreffelijk en zowel een streling voor de smaakpapillen als voor het oog. Het contact met de twee charmante uitbaters is heel verfrissend. Aan elk verzoekje wordt met veel creativiteit en goesting een elegante mouw gepast. Kortom,een fantastisch restaurantje waar een prijskaartje aan hangt dat het zeker waard is. Wij gaan er zeker nog terug want elk bezoekje is een zeer aangename verassing...

za 06 oktober 2018

E. uit Gentbrugge

Verrukkelijk gegeten, sympathieke bediening, écht een aanrader!! Prijs - kwaliteit een topper. Wij komen terug.

do 04 oktober 2018

R. uit Gent

Wat een heerlijke ontdekking! Overspoelt door heerlijke gerechtjes van begin tot einde. Mooi kader en zeer vriendelijke bediening. We waren met 6 en elk van ons diep onder de indruk. Zeeeeeeeeeer lekker!

za 29 september 2018

Tomas Lootens

De max! Doe zo verder jongens!

vr 21 september 2018