account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

50-Fifty Gent

50-Fifty Gent

Bij 50 fifty staan sharing, de seizoenen en het lokale karakter centraal.

Ervaringen zijn er om te delen
Zowel tijdens de lunch, als bij het diner is er een sharing aspect terug te vinden. Bij de lunch gaat dit over enkele voorgerechten die je deelt met je tafelgenoten alvorens je van het hoofdgerecht kunt genieten. Het diner bestaat van start tot finish uit gerechten om te delen. Op deze manier brengen wij ons verhaal naar jullie, noem het gerust voeding voor een goed gesprek.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Els Van Hecke

Ieder bezoek is uniek. Het menu wordt vaak aangepast en de chef getuigt van creativiteit en gaat op een respectvolle manier met zijn producten om.

za 17 oktober 2020

J. uit Zingem

Best Resto in Gent en ver daarbuiten!

za 10 oktober 2020

F. uit Dadizele

Perfect avondje genieten!

vr 25 september 2020

Maud Verschaffel

Alles was uitstekend!! Elk gerechtje was elke keer opnieuw super super lekker! Echt een aanrader! Ik wou dat ik elke dag zo lekker kon eten.

di 15 september 2020