account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

6 Zinnen

6 Zinnen

Dat Jan Wouters kok zou worden was al snel duidelijk. Hij groeide op in de horecawereld en de passie groeide met de jaren. Zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en vele leerrijke werkervaringen hielpen hem om zijn kookstijl te definiëren, de stress te controleren en een organisatie te beheren. Stap voor stap kwam de droom van een eigen zaak dichterbij. Jan kookt met respect voor natuur, seizoen en product. Pure smaken en eenvoud staan centraal in zijn keuken.

Karoline Juvyns was al van jongs af aan bezeten door de horeca. Na de hotelschool in Herk-de-Stad ging ze aan het werk in verschillende restaurants in Limburg en Leuven. Ze groeide er uit tot een enthousiaste gastvrouw en ontwikkelde een opmerkelijke kennis voor kazen en wijnen. Naarmate de jaren vorderden en de liefde toenam, groeide ook de droom om die passie te delen met anderen en een eigen verhaal te schrijven.

Met de hulp van Cupido kwamen de dromen van Jan en Karoline uit. De vonk sloeg over en ze maakten elkaar compleet. Ze vormden het perfecte team, twee handen op één buik. De individuele dromen werd één gezamenlijke passie. Na een lange zoektocht was er ‘6 zinnen’, een project waar beide partners zich direct voor gewonnen voelden. Hun ervaringen, eigenwijsheid en visie smolten samen tot een uniek en opmerkelijk geheel.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sara Janssens

Heerlijk gegeten, een ongedwongen sfeer, goeie muziek op de achtergrond, bediening met humor...echt top!!!

vr 17 mei 2019

T. uit Hasselt

we hebben er echt van genoten. Het eten, de bediening, de sfeer , ... super. Bedankt voor de leuke avond. Komen zeker nog eens langs.

wo 15 mei 2019

Eva De Corte

Van het eerste hapje tot aan het dessert, we hebben van iedere hap genoten! Creatieve borden, waar je gewoon langzaam van wilt eten omdat het zó lekker is allemaal. Wij zijn ook voor de aangepaste wijnen erbij gegaan, maakte de ervaring compleet, de gastvrouw had ongelofelijk lekkere, goed passende wijnen uitgekozen, hebben er een favoriet bij! Hele leuke gastvrouw: vriendelijk en vlot, maar ook zo klassevol en ervaren, waardoor er een ontspannen en aangename sfeer hangt in hun moderne zaak. De kok kwam zijn gerechten persoonlijk voorstellen aan ieder tafeltje. Het was een top etentje voor ons, al onze zintuigen werden geprikkeld, dikke merci om ons zo te verwend te hebben met jullie talent! - Andries & Eva

zo 12 mei 2019

Marino Tilkin

Voor herhalingen vatbaar.

vr 10 mei 2019