account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

6 Zinnen

6 Zinnen

Dat Jan Wouters kok zou worden was al snel duidelijk. Hij groeide op in de horecawereld en de passie groeide met de jaren. Zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en vele leerrijke werkervaringen hielpen hem om zijn kookstijl te definiëren, de stress te controleren en een organisatie te beheren. Stap voor stap kwam de droom van een eigen zaak dichterbij. Jan kookt met respect voor natuur, seizoen en product. Pure smaken en eenvoud staan centraal in zijn keuken.

Karoline Juvyns was al van jongs af aan bezeten door de horeca. Na de hotelschool in Herk-de-Stad ging ze aan het werk in verschillende restaurants in Limburg en Leuven. Ze groeide er uit tot een enthousiaste gastvrouw en ontwikkelde een opmerkelijke kennis voor kazen en wijnen. Naarmate de jaren vorderden en de liefde toenam, groeide ook de droom om die passie te delen met anderen en een eigen verhaal te schrijven.

Met de hulp van Cupido kwamen de dromen van Jan en Karoline uit. De vonk sloeg over en ze maakten elkaar compleet. Ze vormden het perfecte team, twee handen op één buik. De individuele dromen werd één gezamenlijke passie. Na een lange zoektocht was er ‘6 zinnen’, een project waar beide partners zich direct voor gewonnen voelden. Hun ervaringen, eigenwijsheid en visie smolten samen tot een uniek en opmerkelijk geheel.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Grauls

Ik kan niks bedenken wat beter kan. Veruit het beste restaurant van Hasselt!!

zo 26 september 2021

A. uit Hasselt

Elk hapje, elk gerechtje was de perfectie. TOPkwaliteit, TOPchef, TOPgastvrouw. Grote aanrader!

zo 26 september 2021

Karolien Neven

Alweer verrast door zoveel smaakmakers in een gezellige goedlachse sfeer. Wij komen graag terug !

za 25 september 2021

Nico Quintiens

Het was een feest van genot voor mij hebt er echt van genoten was de ene verrassing achter de andere en allemaal van topkwaliteit en dit allemaal in een optimale sfeer jullie zijn toppers laat de sterren maar komen !wij komen zeker nog terug ik ben fier om Hasselaar te zijn met zo een mooi restaurant in mijn stad doe zo voort!

vr 24 september 2021