account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

6 Zinnen

6 Zinnen

Dat Jan Wouters kok zou worden was al snel duidelijk. Hij groeide op in de horecawereld en de passie groeide met de jaren. Zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en vele leerrijke werkervaringen hielpen hem om zijn kookstijl te definiëren, de stress te controleren en een organisatie te beheren. Stap voor stap kwam de droom van een eigen zaak dichterbij. Jan kookt met respect voor natuur, seizoen en product. Pure smaken en eenvoud staan centraal in zijn keuken.

Karoline Juvyns was al van jongs af aan bezeten door de horeca. Na de hotelschool in Herk-de-Stad ging ze aan het werk in verschillende restaurants in Limburg en Leuven. Ze groeide er uit tot een enthousiaste gastvrouw en ontwikkelde een opmerkelijke kennis voor kazen en wijnen. Naarmate de jaren vorderden en de liefde toenam, groeide ook de droom om die passie te delen met anderen en een eigen verhaal te schrijven.

Met de hulp van Cupido kwamen de dromen van Jan en Karoline uit. De vonk sloeg over en ze maakten elkaar compleet. Ze vormden het perfecte team, twee handen op één buik. De individuele dromen werd één gezamenlijke passie. Na een lange zoektocht was er ‘6 zinnen’, een project waar beide partners zich direct voor gewonnen voelden. Hun ervaringen, eigenwijsheid en visie smolten samen tot een uniek en opmerkelijk geheel.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Peter Frissaer

Alweer een top beleving, super lekker eten, vlotte en sympathieke bediening in een mooi kader. Karoline en Jan zijn er weer in geslaagd om ons optimaal te laten genieten. Een verwennerij van het begin tot het einde. I love them...

vr 07 augustus 2020

K. uit Diepenbeek

AlleS was super! Als zwangere vrouw voelde je u helemaal op je gemak, want er werd bijzonder veel aandacht aan geschonken dat alles veilig klaargemaakt was en dit werd eveneens dan ook gecommuniceerd! Top!

zo 02 augustus 2020

Patrick Vrancken

Super vriendelijk.....super eten....super totaal beleving! Doe zo verder en hopelijk blijft jullie team gezond in deze zware corona tijd! Met hééééél vriendelijke groetjes. Patrick en Greta.

za 01 augustus 2020

Liesbet Pollaris

Altijd lekker eten in een ontspannen sfeer... top!

za 01 augustus 2020