account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Maven

Maven

MAVEN is een duurzaam concept met de expertise van gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, de passie van horecaondernemer Wim Van der Borght en het peper en zout van jong talent Jules Koninckx. In de keuken zullen we de nadruk leggen op ‘noble meat craft’, de bereiding van edele ambachtsproducten en we garanderen op deze manier een ongekende en bewuste smaakbeleving.

Met een vleesrestaurant beginnen terwijl het eten van vlees onder druk staat. Je moet het maar durven. Maar De Laet, Van der Borght en Koninckx zijn nu eenmaal durvers. “Met vlees eten, is ook niets mis”, vindt De Laet. “Maar, we eten te vaak en te veel vlees. We moeten dus minder, maar vooral beter vlees eten.”
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Aartselaar

Wat een locatie, lekker eten, leuk concept. Zeker een volgend bezoek waard!

za 12 juni 2021

J. uit Antwerpen

Het bijna echte restaurantgevoel thuis! Top ervaring. Zeker in deze tijden. Echt van genoten.

za 20 maart 2021

Bert Smet

Mooie menu, instructies waren zeer duidelijk, verrassende combinaties zoals tzatziki met pastrami, de beef shot was uniek, ik kon veel bij mijn gasten blijven wegens eenvoudige bereiding, kortom zeer geslaagde avond dank zij de Maven Experience!

za 20 maart 2021

C. uit Antwerpen

Beste afhaal gerecht van het afgelopen jaar De uitleg om op te warmen was perfect Een echte aanrader

vr 19 maart 2021