account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

ANNA

ANNA

ANNA is dé nieuwe ontmoetingsplek in Amstelveen met events, muziek en tentoonstellingen. En een proeflokaal

waar je van alles kunt eten en drinken. Met speciale aandacht voor de bieren van de Naeckte Brouwers (die straks zelfs hier op locatie gebrouwen gaan worden). Kortom: al je zintuigen worden geprikkeld!
  • WiFi
  • Terras
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henk van Lammeren

Zeer geslaagd feestje. Goede ontvangst, alles stond klaar en de verzorging verliep helemaal zoals afgesproken door attent en vriendelijk personeel. De lokatie is ook schitterend maar niet geschikt voor toespraken gezien de akoestiek. Maar wel beregezellig.

do 10 oktober 2019

Kees de Groot

Niet alleen de ambiance van de locatie is prima. Ook de bediening was zonder meer goed: zeer vriendelijk en attent! Daarnaast was het “lopend buffet” zeer smakelijk en creatief. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. En vanzelfsprekend heerlijk bier. Kortom een zeer geslaagde avond.

za 10 augustus 2019

Robin Court

Onlangs een feest gegeven in de ANNA en telkens weer komen de complimenten over de sfeervolle locatie! Kudos ANNA! De vintage inrichting en de verlichting spreken boekdelen.Het team van medewerkers heeft een drive om deze locatie goed op de kaart te zetten. Een uitgebreidere menukaart zal het plaatje compleet maken. Nogmaals chapeau en ik beveel de ANNA zeer zeker aan. Beoordeling 8.5. Robin

za 06 juli 2019

Eric Snoeck

We kregen met z'n negenen een fijne plek aan de grote leestafel. Heerlijke bieren, de menukaart is vooral beperkt tot enkele hamburgers, al dan niet vegetarisch, maar wat je krijgt is erg lekker. vlotte en attente bediening, ook op de pre-koningsfeestavond. En dat alles in deze prachtige ruimte met zo'n ambiance: geweldig!

vr 26 april 2019