account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
  • Afhalen
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Esther Oosterling

We hebben genoten van ons diner. Het eten was heerlijk, de wijnen van het arrangement pasten er heel goed bij. De bediening was heel vriendelijk, professioneel en wist alles goed uit te leggen en te vertellen over de wijnen. Het was een warme zonnige avond en vond het heel fijn dat er zonnebrand, waaiers en zelfs hoedjes werden aangeboden. Kortom een fantastische ervaring!

zo 09 augustus 2020

J.

Uitmuntende gelegenheid om de smaakpapillen te verrassen met artistiek verantwoord slowfood van geniale kwaliteit!

zo 09 augustus 2020

I. uit Rijnsburg

Heerlijk gegeten.

za 08 augustus 2020

M. uit Delft

Een lunch op een prachtig terras aan het water: wat wil een mens nog meer? En niet zomaar een lunch, alle gerechten waren áf. Mooi aangepast aan het warme weer. En als extra: waaiers, zonnebrand en zonnehoeden. Een perfecte middag.

za 08 augustus 2020