account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paula van Gent

Een verwenavond op alle fronten.

za 16 oktober 2021

H.

Fantastic service, food and total experience. Really appreciated the service that was familiar and very professional in a unique combination. Together with the food that was top class. I also appreciated the wine choices either the dishes and that you could order the wine pairing per glass.

vr 15 oktober 2021

A.

Het was perfect, alle gerechtjes waren heerlijk. De bediening bijzonder vriendelijk. Topavond!

do 14 oktober 2021

Wim Voskamp

Weer prima, gastvrij, onthaald; heerlijk gegeten - mooi avond gehad!

do 14 oktober 2021