account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Fantastisch eten in zeer fraaie ambiance

ma 20 mei 2019

Ivan Barendse

Heerlijk gegeten met begeleiding van zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Wij voelde ons in een watten gelegd en komen snel weer eens terug.

do 16 mei 2019

S.

-----

wo 08 mei 2019

R.

Deze parel aan de schie verdient meer aandacht. De gerechten zijn creatief, van topniveau en heerlijk. Dicht aan de schie in de avondzon maakt alles nog smaakvoller.

zo 28 april 2019