account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
  • Afhalen
  • Paasspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dagmar Veelers

Uitstekende box die naast dat deze heel lekker is ook met duidelijke instructies goed te bereiden is. Ook in de camper 😄.

zo 04 april 2021

Rob Niessen

Het was een voortreffelijk paasmenu.

zo 04 april 2021

E.

Echt een feestje het menu van De Zweth.

zo 04 april 2021

Sandra Kleffoo

Als altijd verzorgd in alle optiek: een super gastvrij onthaal, een mooie en duidelijke presentatie plus toelichting en de gerechten vormden weer een smaaksensatie! Dank & graag weer tot de volgende!

za 03 april 2021