account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leen de Jong

De lunch wAs uitmuntend en service en bediening zeer goed

zo 03 juli 2022

René Kroll

We werden volledig verrast. Nieuw tafellinnen, nieuwe stoelen, nieuwe tafeldecoratie met schitterende bloemen. Prima persoonlijke service. Joris heeft weer betoverende nieuwe gerechten gemaakt, heerlijk smaak combinaties, Alain heeft er prachtige wijnen bij geadviseerd. Alles in een: geweldig !! Dat deze zaak niet meer sterren Michelin heeft, is ons een compleet raadsel.

zo 26 juni 2022

Peggy May

De ambiance prachtig met uitzicht op het water. Uit een woord adembenemend.

za 25 juni 2022

M.

Bedankt voor de gastvrije avond met heerlijk eten en bijpassend alcoholvrije cocktails

vr 24 juni 2022