account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Dikmans

Uitstekende kwaliteit , mooie producten gebruikt.

zo 18 augustus 2019

Rene Kroll

Het was (weer) een feestje: prima kwaliteit, heerlijke van smaak, verrassende combinaties van verschillende smaken, mooi servies, mooi tafellinnen, prima service, goede balans in aandacht, sfeer, gereserveerdheid, hoffelijkheid, klantgerichtheid, gezelligheid. Echt een geoliede organisatie waarbij de klant, service, de kwaliteit en creativiteit centraal staan.

wo 14 augustus 2019

Johan Bestebreur

Genoten van het 7-gangen seizoensmenu. Erg leuk dat er wat extra's werd gedaan omdat we hier kwamen eten om ons 5-jarig huwelijk te vieren.

za 27 juli 2019

S. uit Den Haag

Goede service en uitstekende sommelier. Goede balans tussen professionele benadering en gezellige informele sfeer en een praatje. Genoten van een aantal heerlijke wijnen voor een eerlijke prijs. Eten was gebalanceerd en erg smaakvol. Beetje kleine porties, maar mooi menu. Kaaswagen+1. Moest even geschakeld worden om gasten van terras naar binnen te dirigeren ivm het weer, maar ging soepel en vlot. dank.

vr 26 juli 2019