account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Aan de Zweth

Aan de Zweth

Bij Joris eten is genieten in optima forma. Sinds de opening van Aan de Zweth in januari 2015 komen gasten van heinde en verre naar Schipluiden om te genieten van zijn gerechten. De Noordzeekrab met curry en kalfstartaar is inmiddels Joris zijn signatuurgerecht en is niet meer van de kaart weg te denken.

De gastvrije benadering van Anjeta en haar brigade, de relaxte sfeer, het uitzicht over de Delftse Schie maken het plaatje helemaal af.

Binnen één jaar al bekroond met een Michelin ster en in 2017 gestegen naar nummer 78 in de top 100 beste restaurants van Nederland in de ‘Lekker’. En sinds 1 januari trots lid van de Alliance Gastronomique die dit jaar haar 50 jarig bestaan viert.
  • 1 *
  • Afhalen
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ton van Wijk

Wij vonden de bediening en service bijzonder vakkundig en vriendelijk. De kwaliteit was uitstekend met veel aandacht voor detail en heerlijke amuses. De ruime setting en ambiance is erg ontspannend en wij hebben zoals gewoonlijk erg genoten.

zo 15 maart 2020

R. uit Den Haag

Helemaal top. Heerlijk jubileummenu, lekkere wijnen en goede service.

za 14 maart 2020

René H.J. Kroll

Een fantastisch menu, verrassende gerechten met mooie smaak combinaties, goed bereid. Het wijn arrangement was uitstekend, goede smaak en voortreffelijk becommentarieerd. Mooi tafellinnen, glasservies, prachtige borden. De service was erg goed. Kortom het was weer een echt feestje. Graag tot de volgende keer.

za 14 maart 2020

Arie Brouwer

Heerlijk gegeten! Verrassend en creatief lunchmenu. Uitstekende service en hele vriendelijke bediening. Een aanrader! Arie Brouwer

vr 13 maart 2020