account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Achterwerk

Achterwerk

Welkom bij Achterwerk. Restaurant, bar en speelplaats achter in de gang. Vanaf nu ben je iedere donderdag tot en met zaterdag welkom om te komen dineren, borrelen of snacken.

Eten en drinken nemen we serieus. De rest niet zo. Wij houden ons namelijk niet aan saaie etiquettes. Verwacht spontane bediening, een bijzonder drankaanbod en als jij wil beginnen met het toetje: be our guest. Maar er is meer waarvan wij denken dat het anders moet.

Onze menukaart is veranderlijk en seizoengebonden. Zoals je zult zien serveren we veel gerechten met plantaardige ingrediënten . We bieden namelijk een veganistisch of vegetarisch alternatief voor het eten van veel dierlijke producten. Toch serveren we ook vlees, vis en zuivel aan wie daarvan houdt. Want we respecteren ieders voorkeuren.
  • Rokersruimte
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vegetarisch
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Was top! Heerlijk eten, lekkere wijn en leuke sfeer

do 17 oktober 2019

M Weggemans

Echt heerlijk!! Fantastische smaakexplosies.

do 17 oktober 2019

Sabine Wouters

Met 5 collega's gegeten bij Achterwerk afgelopen vrijdag. Gereserveerd en dat zou ik ook maar doen want het was volle bak! 1 collega had vis als hoofdgerecht gekozen in het verrassingsmenu en een ander vlees, de andere 3 vegan. We hebben allemaal ongelooflijk heerlijk gegeten, en wat een leuke tent! We komen zeer zeker terug!

vr 11 oktober 2019

Ellen Ben Ezra

Verrassend lekker en leuk veganistisch gegeten!

za 05 oktober 2019