account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Achterwerk

Achterwerk

Welkom bij Achterwerk. Restaurant, bar en speelplaats achter in de gang. Vanaf nu ben je iedere donderdag tot en met zaterdag welkom om te komen dineren, borrelen of snacken.

Eten en drinken nemen we serieus. De rest niet zo. Wij houden ons namelijk niet aan saaie etiquettes. Verwacht spontane bediening, een bijzonder drankaanbod en als jij wil beginnen met het toetje: be our guest. Maar er is meer waarvan wij denken dat het anders moet.

Onze menukaart is veranderlijk en seizoengebonden. Zoals je zult zien serveren we veel gerechten met plantaardige ingrediënten . We bieden namelijk een veganistisch of vegetarisch alternatief voor het eten van veel dierlijke producten. Toch serveren we ook vlees, vis en zuivel aan wie daarvan houdt. Want we respecteren ieders voorkeuren.
  • Rokersruimte
  • € 25 - 50
  • Terras
  • Vegetarisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Heerlijk knus restaurant, personeel vriendelijk en goede service, smaaksensatie van verschillende gerechten.

vr 13 maart 2020

Ester Lockhorn

Onvoorstelbaar goed! Bediening, eten, opmaak tafeltjes, Joop dat jullie een echt mooie locatie gaan vinden. De kwaliteit die jullie met passende kunde, kennis en enthousiasme serveren, verdient beter!

do 12 maart 2020

Bea Van Twillert

Heerlijk eten met veel verschillende smaken maar goed op elkaar afgestemd. Na iedere gang wordt je verwend met iets extra's. Ook de wijnen die bij de verschillende gangen geserveerd werden waren heerlijk. Fijne bediening. De locatie kan wat gezelliger!

wo 11 maart 2020

Frank Lagerveld

Wat een liefde en aandacht voor het eten en de gasten. Een beetje verstopt deze schatkamer, maar dat verhoogt het verrassingseffect als je er zoals wij voor het eerst komt. In elk geval zeer de moeite waard !

vr 28 februari 2020