accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant First - AFAS Live

Contact

Ga jij naar een evenement in AFAS Live? Kom dan vooraf bij ons dineren en word ontvangen als echte VIP!

Als gast van Restaurant First betreed je AFAS Live via de speciale VIP entree. Daar word je ontvangen door de gastheren en -vrouwen van AFAS Live die je ook begeleiden naar Restaurant First.

In Restaurant First gaan kwaliteit en gastheerschap, zoals je van AFAS Live mag verwachten, hand in hand. We koken met duurzame producten en garanderen dat je op tijd de zaal in kunt voor het concert, en dat alles in een ongedwongen sfeer en tegen een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Ons 3-gangen diner wordt altijd bereid op basis van verse producten en wisselt per seizoen. Een heerlijk voorgerecht, gevolgd door het hoofdgerecht en afgesloten met een dessert. Restaurant First werkt met een vast menu tegen een vaste prijs. Voor € 38,50 per persoon kan je genieten van een VIP ontvangst en een 3-gangenmenu (excl. concertticket en drankjes).

Je kunt alleen reserveren bij ons restaurant als je een geldig ticket hebt voor de desbetreffende show in AFAS Live. We beschikken over een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer snel!

OPENINGSTIJDEN
Op de dag van het evenement kun je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in de reservering of om een tafel te reserveren. Voor wijzigingen of reserveringen voor een ander evenement kun je mailen naar restaurant@afaslive.nl

Restaurant First is een uur eerder geopend dan de deuren van de hoofdingang. Zo kun je onbezorgd dineren en zorgen wij dat je op tijd voor het concert de zaal in kunt. Let op: als je dineert in Restaurant First kun je niet eerder de zaal in dan het overige publiek.

GROEPSARRANGEMENTEN
Ben je met meer dan 8 personen? Neem dan telefonisch contact op via 020-4097979 of email via restaurant@afaslive.nl. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een aanbod op basis van jouw wensen. Een onvergetelijke avond voor je relaties is gegarandeerd!
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.5/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 7.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Heerlijk gegeten! Meteen aanwezig bij concert, ideaal

zo 19 maart 2023

A.

Bedankt Restaurant First, het was een dikke 10! Bij binnenkomst voel je je even een VIP met de aparte ingang en het bandje. Je spulletjes kun je alvast in een locker leggen en je ontvangt het muntje voor je glas. Het diner was echt heerlijk en de wijntjes ook. Net zoals de bediening. Geen vraag was te gek! Bedankt!

za 18 maart 2023

Heleen Soer

Het was geweldig, je waande je als VIP voorafgaand het concert en het eten was TOP!!

za 18 maart 2023

Mia Schellekens

Heerlijk gegeten en heel vriendelijk personeel. Complimenten!

vr 10 maart 2023