account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

AKKO

AKKO

In een modern kader met een historische link net om de hoek, nodigen wij u uit om een culinaire reis te maken onder begeleiding van ons enthousiaste team.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martje Bex

We genoten dit keer van de speciale actie van Martin’s restaurants en werden heerlijk verwend. Akko is sowieso een absolute aanrader. Fantastische keuken met chef Kevin en tevens een heel vriendelijke bediening, ook al een Kevin. Verfijnd en origineel. Verrassend vond ik eveneens dat er zo’n goede akoestiek is. Niettegenstaande er een groot gezelschap vertoefde hadden we absoluut geen last van het geluid. Als ik punten mag geven: een mooie ronde 10!

di 05 maart 2019

Tanja Kuypers

Het was echt super, alsook de bediening, zeker houden zo !

vr 01 maart 2019

Jan Lynen

De gerechten die op tafel verschijnen zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. De keuken in combinatie met het prachtige kader maakt het een unieke belevenis.

do 28 februari 2019

F. uit Bilzen

Eindelijk eens een restaurant op hoog niveau in Bilzen. Alle gerechten verrassend met heel veel oog voor presentatie. Wijnen uitstekend geselecteerd. Je wordt hier al blij van het interieur en het prachtige zicht alleen. Sterke aanrader. Op dit niveau is er weinig concurrentie in Limburg.

di 19 februari 2019