account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

AKKO

AKKO

In een modern kader met een historische link net om de hoek, nodigen wij u uit om een culinaire reis te maken onder begeleiding van ons enthousiaste team.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lidewei Manette

Absolute aanrader! Lekker eten, uitstekende wijntjes, top personeel, een super goede zaalverantwoordelijke! Rekeninghoudend met onze wensen! De moeite.

za 23 oktober 2021

P. uit Hamme

Top!

vr 15 oktober 2021

B. uit Kontich

We waren er op 15 oktober, de eerste avond na een aantal weken gesloten geweest te zijn, maar daar hebben we alvast niets van gemerkt: Leuk kader, vriendelijke en professionele bediening en lekker eten op het bord, aangevuld met een kleine maar goede wijnkaart. Heerlijk!

vr 15 oktober 2021

Annick De Bock

Goede verwelkoming Je voelt een serene rustige sfeer Je word gepamperd en verwend Bij elk gerecht word voldoende uitleg gegeven De open keuken is de max En elk gerecht is in juiste balans qua kruiden hoeveelheid en texturen en variëteit Prachtig je voelde de liefde voor het vak Super team zowel keuken als zaal dikke proficiat

vr 06 augustus 2021