account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

AKKO

AKKO

In een modern kader met een historische link net om de hoek, nodigen wij u uit om een culinaire reis te maken onder begeleiding van ons enthousiaste team.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingrid Panis

De gerechtjes waren fantastisch wat smaken betreft, bovendien waren het echte schilderijtjes. Ze moeten echt met heel veel liefde bereid zijn, dat kan niet anders. Zoooo lekker!

za 28 september 2019

Peter Degreve

Alles zat gewoon goed, wij namen het zes-gangen menu en waren zeer aangenaam verrast door de lichte en harmonieuze gerechten. Zeer mooi gepresenteerd en in perfectie bereid. Het enige gerechtje wat naar onze mening iets minder was was de krab met avocado en granaatappel maar smaken verschillen. De keuken loopt ook echt als een trein, we kunnen er niets dan respect voor hebben. Daar bovenop een attente, jonge en dynamische bediening die je het gevoel gaf geen nummer te zijn. Echt een zeer aangename ervaring.

do 26 september 2019

M. uit Genk

Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer en heel leuk dat je de keuken kan zien! De wijnen waren mooi aangepast (en royaal geschonken). Hier komen we zeker nog eens terug!

vr 06 september 2019

Willem1 Vermeire

Genoten van het begin tot en met het einde ...! Zeer attentvolle, vriendelijke bediening ... kom zeker terug !

za 29 juni 2019