no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Alberto's Italian

Alberto's Italian

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

Rob Altena

Eten was voortreffelijk, bediening was goed en ze hebben humor. En sfeer in restaurant is top

za 12 mei 2018

H.

Attent, vriendelijk personeel en heerlijk eten. We komen weer terug !

di 01 mei 2018

Hans Classic Cars

Was weer geweldig lekker !

ma 02 april 2018

J.

Top, gezellige sfeer, goed team en heerlijk eten!

za 03 maart 2018