account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alberto's Italian Barneveld

Alberto's Italian Barneveld

Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant. Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden. Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte. ‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

We zijn deze keer met drie stellen en drie kinderen geweest en hebben weer een erg fijne avond gehad! Bediening was prima, er werd goed op ons gelet, maar ook onze vragen werden leuk en netjes beantwoord. Het eten werd netjes tegelijk opgediend en was weer heerlijk! Ons tweede bezoek aan Alberto's was dus ook weer ontzettend prettig. Complimenten!

za 09 oktober 2021

esther schut

Aanwinst voor Barneveld! Mooie inrichting, vriendelijk personeel en lekker eten.

vr 08 oktober 2021

Johan Top

Verrassend en heel lekkere gerechtjes. Ook met een gluten allergie. Fijne bediening.

di 05 oktober 2021

Melanie Hendriksen

Heerlijk gegeten voor de 2e keer. Echt een aanrader. Gezellig en mooi ingericht restaurant met vriendelijk personeel en heerlijke gerechten.

za 25 september 2021