account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alberto's Italian

Alberto's Italian

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Evert Renden

Voor de eerste keer in dit prachtige restaurant Hoop dat ze snel weer open mogen! Dit is geen gewone Italiaan maar veel meer dan dat. Mijn complimenten!

wo 14 oktober 2020

G. uit Bunschoten-Spakenburg

Het was super lekker het eten Service is ook uitstekend voor ons zeker dat wij nog een Keer komen zodra jullie weer open zijn

zo 11 oktober 2020

H.

Een fijn restaurant, met een team mensen die plezier in hun werk hebben! Op de kaart staan bijzondere, lekkere, vegetarische, vis- én vlees gerechten. Veel van de wijnen zijn per glas te bestellen, over gastvrij gesproken! Dit was ons eerste bezoek ..... Graag tot ziens!

za 10 oktober 2020

Y.

Niet heel goedkoop, maar het is het geld dubbel en dwars waard

zo 04 oktober 2020