account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alberto's Italian

Alberto's Italian

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hennie Van Den Berg

Bij Alberto’s kun je goed eten en het is er gezellig ! Kortom Super !

vr 26 juni 2020

Brenda Cox

Voor het eerst weer hier gegeten sinds de Corona maatregelen. Wat hebben we het gemist! Het eten was heerlijk, bediening goed zoals altijd. Super avond gehad.

do 25 juni 2020

Friduwih Lommerts

Erg vriendelijk en professioneel personeel! Het eten smaakte meer dan lekker, de ingrediënten waren zorgvuldig samengesteld en de opmaak was subliem! De basilicum met stikstof, die een onderdeel van het dessert vormde, was een ware verrassing en smaakte heerlijk! Kortom; alle ingrediënten voor een heerlijk avondje genieten op een terras waarbij de 1,5m regel uitstekend gehandhaafd wordt ;-)!

za 13 juni 2020

Richard Gelderblom

Prima weer als vanouds. Alleen is de keuze nu wat minder dan voorheen.

di 09 juni 2020