account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alberto's Italian Nijkerk

Alberto's Italian Nijkerk

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Het was in een woord geweldig. Lekker gegeten en fijne bediening!

zo 19 juni 2022

Maaike Teygeler

Heerlijk gegeten (pizza en tiramisu). Erg attente bediening.

zo 12 juni 2022

Joost Valeton

Leuk, gezellig restaurant. Lekker eten en zeer prettige bediening. Als we weer in de buurt zijn, dan komen we zeker nog een keer terug.

zo 05 juni 2022

T. uit Amersfoort

We hebben fantastisch genoten!

za 04 juni 2022