account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alberto's Italian

Alberto's Italian

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ploni Unk

Het eten was heerlijk en de bijpassende wijnen maakte het helemaal af! Uitstekende service, er wordt met veel enthousiasme verteld over de wijn. Aanrader is de kalfswang, perfect bereid!

za 24 juli 2021

Koen Piek

Toprestaurant van alle klantennetwerk de panda cotta als uitsmijter

do 22 juli 2021

Mirjam Mulder

Super food, super vriendelijk personeel met kennis van zaken, super ambiance.

zo 18 juli 2021

A. uit Amersfoort

Heerlijk gegeten, gezellige setting en vriendelijk personeel!

za 10 juli 2021