accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Alberto's Italian Nijkerk

Contact

Passie
Wij hebben passie, plezier en enthousiasme. Dit uit zich o.a. in de heerlijke en creatieve gerechten die in de keuken worden ontwikkeld, maar ook in het bieden van een fantastische authentieke beleving aan de gasten in ons restaurant.

Vers
Onze gerechten bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van onze ingrediënten biologisch. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin van waarde. Wij laten trots zien waarvan en hoe wij onze gerechten bereiden.

Familie & vrienden
Wij hechten veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en heerlijke avond te laten hebben. Het share dining principe in onze winebar is bijvoorbeeld gebaseerd op de familie & vrienden gedachte.

Onderscheidend
‘Not just another Italian.’ We willen niet gemiddeld zijn. We willen ertoe doen en ons duidelijk onderscheiden van de andere horecagelegenheden in de omgeving, en hierdoor ook een trekpleister zijn voor de hele regio.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Natasja Dik

Wat een fijn restaurant!! We hebben heerlijk gegeten met een uitstekende bediening. Écht een avondje uit.

do 01 december 2022

Werner de Roos

Ik kom graag terug. Mooi ingericht en aardige bediening . Het eten is van goede kwaliteit en erg lekker.

do 24 november 2022

Annick van Arkel

Uitstekende service, zeer vriendelijk en gastvrij personeel wat meteen een warm en welkom gevoel gaf. De zaak heeft een zeer prettige ambiance. De truffelpasta in Rome kon niet tippen aan de truffelpasta met Parmezaanse kaas bij Alberto’s!

do 24 november 2022

leon Ploeg

Was weer goed, zoals gewend.

ma 21 november 2022