account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Alice-Gent

Alice-Gent

Het team van Petit Coeur uit Gent besloot om even verderop een nieuwe uitdaging aan te gaan onder de naam Alice, met hetzelfde enthousiasme maar aangevuld met nieuwe gerechten en in een aangepast interieur.

Alice staat voor 'Le goût de la nouvelle grandeur': klassiekers in een uniek jasje. Bij Alice kan je dus binnenkort terecht voor ontbijt, brunch op zondag, lunch en zelfs late lunch. Wie geen grote honger heeft is natuurlijk ook welkom voor een coupe, high tea, koffie en een lekker stuk taart als afsluiter.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Drongen

Heel vriendelijke bediening met goede uitleg over de brunch-formule, voortdurend bijwerken van verse schotels, voldoende variatie en meer dan genoeg. We komen er graag terug.

zo 03 juli 2022

L. uit Sint-Denijs-Westrem

Wat zijn we in de watten gelegd geweest bij « Alice » voor het huwelijksjubileum van onze ouders. De ontvangst was aangenaam, de tafeltjes buiten op hun terras waren super gezellig (de blauwe parasols zijn meer dan geslaagd), het eten was succulent (slib tongetjes hadden een mooie grote en waren perfect gebakken, de waterzooi van vis was rijkelijk en heel vers) (ook de wijn rode Margaux was heerlijk en de witte Pouilly Fumé was fris en elegant) en de service was zo vlot met uitstekende samenwerking. Het totaal plaatje dat ze aanbieden is correct en met onze ogen toe, kunnen wij al elke keer op hen rekenen.

za 02 juli 2022

Katrien Van De Ginste

Super leuk

di 28 juni 2022

L. uit Zottegem

Heerlijk dankjewel

vr 24 juni 2022