accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Amadeus Antwerpen 2

Contact

The place for ribs!

Amadeus, een concept dat gekend is en vele mensen waarderen, lekker, goedkoop, leuke omgeving, vlotte bediening, geschrikt voor grote groepen en gezellige bijeenkomsten, maar bovenal gewoon een fijn restaurant met een uniek interieur.

Naast de ribbetjes à volonté voor een zeer scherpe prijs, is het zeker genieten met een Irish Coffee achteraf, twee van de beroemde items van Amadeus Restaurants.

Ideaal ook voor een etentje vooraf voor ieder concert of dergelijke in het Sportpaleis of Lottoarena (ook voor andere zalen in het Antwerpse), de verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en we zorgen dat je ook op tijd kan vertrekken.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.6/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark Vansteenkiste

Voor ons was het de eerste keer in Amadeus 2,vroeger heel veel in amadeus 1 geweest. Wij blijven heel tevreden klanten. Vlotte bediening,ribbetjes zoveel je wil en superlekker voor 22,50 euro & heel vriendelijk personeel ,bedankt en tot volgende keer😍😋🍀

vr 27 januari 2023

Katja Lintermans

Really tasty! We love this place!!

zo 15 januari 2023

N.

Zeer vriendelijke en vlugge bediening!

zo 04 december 2022

S.

Great food, service, atmosphere and value for money.

za 26 november 2022