account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadeus Antwerpen 2

Amadeus Antwerpen 2

The place for ribs!

Amadeus, een concept dat gekend is en vele mensen waarderen, lekker, goedkoop, leuke omgeving, vlotte bediening, geschrikt voor grote groepen en gezellige bijeenkomsten, maar bovenal gewoon een fijn restaurant met een uniek interieur.

Naast de ribbetjes à volonté voor een zeer scherpe prijs, is het zeker genieten met een Irish Coffee achteraf, twee van de beroemde items van Amadeus Restaurants.

Ideaal ook voor een etentje vooraf voor ieder concert of dergelijke in het Sportpaleis of Lottoarena (ook voor andere zalen in het Antwerpse), de verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en we zorgen dat je ook op tijd kan vertrekken.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingrid Van Hoof

Gezellig, lekker en vriendelijke bediening.

za 25 september 2021

Marina Cauberghs

Super gezellige locatie met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle service. Zeer tevreden 😊

za 25 september 2021

L.

Nog steeds geweldige spareribs en goede service, die het principe all you can eat voortreffelijk in de gaten houdt en uitvoert.

vr 17 september 2021

Bert Schoonhoven

Lekkere onbeperkte sparrend eten voor een leuke prijs en vriendelijke bediening. De Irish koffie is een aanbeveling waard.

wo 08 september 2021