account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadeus Lozer

Amadeus Lozer

The place for ribs!

Amadeus, een concept dat gekend is en vele mensen waarderen, lekker, goedkoop, leuke omgeving, vlotte bediening, geschrikt voor grote groepen en gezellige bijeenkomsten, maar bovenal gewoon een fijn restaurant met een uniek interieur.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Er is parking voor de wagen. Bij de aankomst werd de reservatie gecheckt en dan direct naar de tafel begeleid. De menukaarten zijn eenvoudig en overzichtelijk. De aperitief kwam er reeds na 5 minuten. Een 20-tal minuten later werd ons reeds gevraagd indien het eten mocht gebracht worden samen met de drank. Er werd verschillende keren gevraagd indien we iets tekort hadden en werden zonder problemen bijbediend. De muziek staat ook niet te luid. Dus ga er maar voor. Waren zeer positief.

zo 01 mei 2022

Tina Opsommer

Heel aangenaam. Mannelijke opdiener die er werk is echt eentje om te koesteren. Vriendelijk, behulpzaam en joviaal. Een goeie werker. Daarnaast de ribbetjes lekker zoals altijd! Aanrader

zo 24 april 2022

M.

Het eten is niet alleen super, maar de bediening is buitengewoon super!!!! Iedereen is mega vriendelijk, elke keer opnieuw! Favoriete vestiging!

zo 10 april 2022

M. uit Heurne

Wat een toffe bediening. Heel fijne avond👍🏻

vr 01 april 2022