account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadeus Sint Niklaas

Amadeus Sint Niklaas

Amadeus is een uniek restaurant, gespecialiseerd in spareribs à volonté en bestaat sinds 1987. Het succesverhaal van de keten begon in het Gentse Patershol en intussen heeft Amadeus al twaalf restaurants, verspreid over heel Vlaanderen. De keten staat bekend voor zijn ribbekes a volonté-formule en door de befaamde aardappel in de schil. Het restaurant vond nu een geschikte pand in Houtbriel, centraal gelegen in Sint-Niklaas. Met zijn 80.000 inwoners is de stad een mooie aanvulling van het aanbod tussen Antwerpen en Gent. Onze restaurants zijn allemaal met een uniek, authentiek of huiselijk interieur ingericht. Uiteraard kan men bij ons ook andere gerechten eten: o.a. gegrilde gamba, gegrilde zalmmoot, gegrilde kippenfilet, kalkoenbrochette, steaks, vegetarisch enz.
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Puurs

Lekker, gezellig en prima bediening !

vr 13 mei 2022

Vanessa Van Hoyweghen

Na menig Amadeus-bezoekjes in andere steden, vind ik het hier nog steeds dé meest aangename en verzorgde plek. Vriendelijk ontvangst, zeer vlotte service… Mijn dochter en ik hebben genoten!

zo 08 mei 2022

Timothy Van Uytfang

Super lekkere ribbetjes, fantastische aardappelen, top bediening. Echte aanrader!

za 16 april 2022

Michał Kochman

Top

vr 15 april 2022