account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadore Café Restaurant Het Postkantoor

Amadore Café Restaurant Het Postkantoor

Café Restaurant Het Postkantoor


Grenzeloos Goes!In het voormalige Postkantoor van Goes, rijksmonument uit 1890 bevindt zich Café Restaurant Het Postkantoor. De ruime opzet met hoge plafonds, de unieke industriële afwerking, de enorme bar, leestafel en fauteuils maken Het Postkantoor dé plek in het centrum van Goes waar stads en huiselijk in allure samenkomen. Met een heerlijk terras op de Grote Markt, maar ook een unieke TerrasTuin aan de achterzijde!

Met het open karakter van Het Postkantoor voelt iedereen zich hier thuis, van koffie tot borrel en bitterbal, een rijkelijk belegd broodje of een keuze uit de uitgebreide menukaart. De enthousiaste keukenbrigade zorgt dagelijks voor vers, eerlijk en betaalbaar eten met keuze uit dagverse pizza’s, pasta’s en een breed palet aan vlees- en visspecialiteiten.

Regelmatig is het podium gevuld met muzikanten; van Salsa tot Jazz, van Nederlandstalig tot Hip Hop. Grenzeloos Goes!
Live Muziek

Regelmatig is het podium gevuld met muzikanten; van Salsa tot Jazz, van Nederlandstalig tot Hip Hop. Grenzeloos Goes! Bekijk de Amadore Uit in Zeeland agenda.

Onze Lunchkaart
Onze Dinerkaart
Onze Bierkaart
Onze Drankenkaart
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 7.8/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Bierbeek

Heel lekker gegeten in een gezellige sfeer met super vriendelijke bediening!

za 29 februari 2020

P.

Er was gemeld dat er iemand in een rolstoel was, hier is heel netjes rekening mee gehouden, er was zelfs al een stel weggehaald.

vr 21 februari 2020

J.

Wij hebben er uitstekend gegeten, en de service was goed!

zo 19 januari 2020

M.

Thank you for a very nice evening. Going to the Postkantoor with a small group is a very good choice. We liked the decorations, the good service ... and of course the tasty food. Attention by waiters was also absolutely acceptable, we never felt left alone.

di 27 november 2018