account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadore Grand Café Blur

Amadore Grand Café Blur

Grand café BlurGeniet bij Blur!Onder aan de duinen, op het gezellige plein van Dishoek vindt u het unieke Grand Café Blur. Hier draait alles om sfeervol en culinair genieten met voor ieder wat wils! Een lekkere lunch na een uitgebreide strandwandeling, een gezellige borrel of heerlijk diner. Even een drankje en gelijk brood, lekkere olijfolie en wijn halen voor straks. Het enthousiaste Blur team ontvangt u graag sfeervol binnen of lekker buiten. Met op zondag altijd gezellige optredens!

Over BlurIk woon hier, leef hier, geniet hier en maak hier de mooiste dingen mee. Maar ik vloog ook de wereld over en genoot daar van dingen die ik op mijn eigen plekje nooit terug zag.

De warmte van begroeting, de passie voor het behalen van een doelstelling; klein of groot, gasten verwennen met lekker eten en een vriendelijk woord. De liefde van de Italiaan over zijn pizza, de toewijding van de Thai voor zijn curry. Momenten van samen zijn, delen en leven! Iedere dag weer met passie en toewijding.

Vertrouwen op elkaar. Geen “voor wat, hoort wat” mentaliteit. ‘Stugge Zeeuwen’ zeggen ze soms over ons. Ik ken ze niet, wel ken ik volharding en vasthoudendheid.

Met Blur willen we net dat beetje meer doen. Met een team van jonge frisse mensen met volharding en vasthoudendheid, met dezelfde passie. Mensen blij maken!

Blur! Vervangen, vervagen en vertroebelen van het bestaande beeld. Net even anders, net even beter. En net even verrassender. We hopen dit met jullie te delen. Geniet van Blur!

De naam Blur is met zorg gekozen. Blurren verwijst naar de ontwikkeling dat je in een winkel of café verschillende andere activiteiten onder kunt brengen. Bij Blur kunt u in de Bakery heerlijk vers brood afhalen, ook glutenvrij! Lekkere olijfolie of een mooie flesje wijn voor straks? Bij Blur kan dat.

Lunchkaart


Dinerkaart


Drankenkaart

Stel een vraag
koop cadeaubon