account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadore Grand Café Raymondo

Amadore Grand Café Raymondo

Grand Café RaymondoProef de unieke sfeer van Raymondo! Een heerlijk Grand Café aan Zee voor warmte en gezelligheid na een strand of boulevardwandeling of voor een speciale gelegenheid. Het al jaren door velen gewaardeerde terras biedt een uitgebreide menukaart voor zowel een hapje en drankje als uitgebreide lunch of diner. In de sfeervolle serre en het gezellige restaurant staat het enthousiaste Raymondo team voor u klaar, of u nu met vrienden, familie of zakelijke relaties wilt genieten van een speciaal moment aan zee.

De unieke bovenverdieping met altijd weer dat spectaculaire uitzicht kan compleet tot uw wensen worden aangepast voor een feestje voor iedere gelegenheid of zakelijke bijeenkomst. Van borrel tot diner, van kinderfeestje tot gezellige lunch.

Zondag aan ZeeBij Raymondo wordt de zondag wel heel speciaal! Uw rustdag is onze favoriete werkdag. Voor een kopje koffie met de weekendkranten, een ijskoud biertje van de tap of heerlijk glas wijn met vrienden of familie na het pakken van een ‘boulevardje’. Lekker lui genieten met altijd zicht op zee en scheepvaart.

Onze Lunchkaart.
Onze Dinerkaart.
Onze Drankenkaart.
Stel een vraag
koop cadeaubon