account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amadore Hotel Restaurant Arion

Amadore Hotel Restaurant Arion

Restaurant Arion


Werelds ZeeuwsMet steeds weer dat unieke decor van de zee ervaart u op de enige zuidelijk gelegen boulevard van Nederland de wereldse allure en charme van Restaurant Arion; wat een uitzicht! De sfeervolle serre en diverse buitenterrassen zorgen ervoor dat u zowel binnen als buiten van deze unieke locatie kunt genieten. Op ieder moment van de dag kunt u een keuze maken uit klassieke gerechten en Zeeuwse seizoenspecialiteiten. De gastvrije brigade van Arion staat klaar om uw smaakpappillen in een sfeervolle en gastvrije omgeving te verwennen.

Stoer VlissingenStoere stad van grootse zeehelden en bedrijvige scheepvaart, hier eindigen zowel de snelweg als de treinrails. Havenstad Vlissingen en omgeving is een uniek stukje Zeeland. Want de wereld eindigt hier niet, maar biedt altijd nieuwe vergezichten.

Een wandeling over de boulevard of het strand met tussendoor een fijn terrasmoment zowel binnen als buiten, met de altijd spectaculaire zeevaart op schelpworpafstand. Een stadswandeling rond de binnenhavens en het historisch centrum, langs de Westerschelde of aan de andere kant de start van de eindeloze stranden, duinen en bossen van Walcheren.

En natuurlijk al die andere unieke plekken van wat mooi Zeeland te bieden heeft. Amadore informeert u graag over fietsverhuur, wandelroutes en andere specifieke toeristische wensen.

Hieronder kunt u verschillende kaarten raadplegen:
Stel een vraag
koop cadeaubon