account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ambacht

Ambacht

AM·BACHT (het; o; meervoud: ambachten)

vak waarbij je iets met de hand maakt
Ambacht staat voor ambachtelijk, vers en huisbereid. Van het brood op tafel tot het koekje bij de koffie en het ijs bij uw dessert. Gezellig tafelen met vrienden of familie, een romantisch avondje met uw partner of ’s middags een snelle zakenlunch, bij Ambacht kan het allemaal.

Chef Tim Moeskops bereidt met veel liefde en smaak de dagverse gerechten op uw bord. Zijn zus Ellen zorgt voor een warm onthaal en een vlotte bediening in een ontspannen sfeer.

Zij kijken ernaar uit om u te mogen verwennen in Ambacht!

Welkom!
  • Gault&Millau
  • Moederdag special
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Katrien Somers

Van aperitief tot koffie alles was weer tot in de puntjes in orde, superlekker en zo mooi gepresenteerd! We hebben er echt van genoten op jullie gezellige terras! Echt top! Een dikke pluim voor het keukenteam maar ook voor de vriendelijke gastvrouw.

vr 11 juni 2021

Guy De Meester

Ambacht is altijd top. Tim en Ellen verwennen je altijd .

za 08 mei 2021

Bob Daelman

Ambacht stelt nooit teleur! We hebben weer lekker gesmuld van de pareltjes die Tim klaargemaakt had. Het was weer om duimen en vingers af te likken. Ellen is een schitterende gastvrouw en zelfs bij de ingang stond een warm welkom op een bord geschreven. Aan elk detail wordt hier aandacht besteed. Jullie zijn goed bezig en dat is dan ook de reden waarom we steeds blijven terugkomen en zelfs 30 km rijden om de foodboxen af te halen!

za 20 maart 2021

Chris Dirkx

Heerlijke pizza’s top

zo 14 maart 2021