account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ambacht

Ambacht

AM·BACHT (het; o; meervoud: ambachten)

vak waarbij je iets met de hand maakt
Ambacht staat voor ambachtelijk, vers en huisbereid. Van het brood op tafel tot het koekje bij de koffie en het ijs bij uw dessert. Gezellig tafelen met vrienden of familie, een romantisch avondje met uw partner of ’s middags een snelle zakenlunch, bij Ambacht kan het allemaal.

Chef Tim Moeskops bereidt met veel liefde en smaak de dagverse gerechten op uw bord. Zijn zus Ellen zorgt voor een warm onthaal en een vlotte bediening in een ontspannen sfeer.

Zij kijken ernaar uit om u te mogen verwennen in Ambacht!

Welkom!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lieve Bosmans

Vriendelijk ontvangst. Prima service. Lekker hapje van de chef. Heerlijk voor- en hoofdgerecht. Kortom 'genieten van a tot z'.

ma 08 oktober 2018

Toon Embrechts

We hebben zeer lekker gegeten! Chapeau voor de chef en zijn team! Prijs/kwaliteit beste van de streek 👌🏻 Wij komen zeker terug...

vr 05 oktober 2018

Philip Nuyts

Heel lekker 5 gangen menu gegeten. Heel ruime porties. Prijs kwaliteit dik in orde. Aangepaste wijnen zeer goed gekozen. Voor de niet alcohol drinkers is er een uitgebreide keuze aan mocktails. 👍super. Een adresje om te noteren. Vriendelijke bediening. Wij waren heel tevreden en aangenaam verrast. We gaan zeker nog eens terug.

zo 30 september 2018

K. uit Olen

Alles tip top inorde!

ma 10 september 2018