account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amicaal

Amicaal

Er is een plek in het hart van watersportdorp Grou waar je geniet van een dampende kop koffie op een terras in de ochtendlucht, een smakelijke lunch of een heerlijk diner in het restaurant. Een plek waar je het hele jaar door kunt genieten van een goed glas wijn of een koel getapt biertje op een – al dan niet verwarmd – terras. Waar je een inspirerende vergadering organiseert of een gezellig feestje viert. Maar het is vooral een plek waar je even bijkomt en waar binnenstappen voelt als thuiskomen. Voel je thuis bij hét restaurant van Grou: Wijn-, Tap- & Eethuis Amicaal!
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Monique Van Emmerik

Gezellig restaurant voelt als of je in een woonkamer zit heel knus ! Heel lief personeel!

za 26 maart 2022

Ineke van Weele

Gezellige ongedwongen sfeer, ondanks de drukte een vlotte bediening én iedereen in een goed humeur! En dan is het eten ook nog eens heerlijk ;)

za 05 maart 2022

Marianne Bouma

Gister met mijn dochter voor het eerst bij Amicaal gegeten. We werden erg verrast door de kwaliteit van het eten. Prachtig opgemaakte borden en het eten was heerlijk. En ook de mensen van de bediening waren super aardig. We komen gauw weer.

vr 25 februari 2022

Marijke Algra

Heerlijke gegeten, dat weten we ook altijd vooraf al :-)

za 15 januari 2022