account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor

Amor

Welkom bij AMOR, het café-restaurant van De Roma! Met AMOR kozen we voor een naam die veel ladingen dekt. AMOR betekent liefde voor lekker eten en drinken. AMOR staat voor een plek van verbinding, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en genieten. AMOR en ROMA zijn onlosmakelijk verbonden, naast elkaar, als broer en zus. Bij AMOR dragen we respect voor natuur en dier hoog in het vaandel. We werken enkel met producenten die onze visie delen. Telers die aan biologische landbouw doen, boeren die dierenwelzijn voorop stellen, bedrijven die hun water recycleren en met een korte keten werken door bv hun veevoeder ter plaatse te verbouwen. Uiteraard zijn veggie en vegan goed vertegenwoordigd.

Als je naar een concert of voorstelling gaat (aanvang 20:00 - deuren openen 19:15), boek dan je tafel ten laatste om 18:30 en vermeld dit ook even bij de opmerking. Wij zorgen er dan voor dat je niets hoeft te missen. Haal je dat uur niet, spring gerust binnen en we kijken samen wat mogelijk is. Maar ook als je niet naar De Roma gaat, ben je van harte welkom!

AMOR: zo veel liefde, dat proef je!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roel D’Hollander

Mooie, ruime, stijlvolle plaats. Verfijnde gerechten. Sympathieke bediening. Goeie muziek! Wij komen terug!

za 13 juli 2019

Lieve Van Boxem

Een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding en een aangename bediening! Ook heel aangenaam om te zitten ondanks het feit dat het heel ruim is. Zeer geslaagd concept.

wo 10 juli 2019

Peter Baeyens

Een fijne culinaire ervaring ook voor de kids! Ook de ontvangst en bediening was vlot en vriendelijk! Een aanrader👌!

za 06 juli 2019

R. uit Houthalen

Lekkere, verrassende keuken! Vriendelijke bediening. Top dat ze gratis kraantjeswater aanbieden.

vr 21 juni 2019