account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amor Cibum

Amor Cibum

Welkom!

We brengen het product zo puur mogelijk. Lekker koken in alle eenvoud met verfijning. De klassieke keuken met seizoensgebonden producten. We kunnen ook zorgen voor een ideale combinatie van wijn en gerecht.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Guy SERRAES

Top eten: zéér verzorg én zéér lekker met duidelijke uitleg van wat op het bord lag. Topingrediënten ook.. Ook service, zowel van de eigenares als van de medewerker. Heel attent. Vrijgevig met wijn.

za 08 januari 2022

André Mettepenningen

Opnieuw enorm genoten van de kookkunsten van Tjorven en de gezellige en correcte bediening in de zaal. Voor herhaling vatbaar. Subtiele smaakpaletten en mooie porties voor een eerlijke prijs.

za 08 januari 2022

Ivo Van Droogenbroeck

Zeer lekker eten en vriendelijke bediening

vr 07 januari 2022

E. uit Lokeren

De menu werd helemaal aangepast naar veggie en ik werd aangenaam verrast! Het was echt super lekker! We hadden gekozen voor de aangepaste wijnen en deze werden méér dan meerdere keren bijgevuld. Voor de whisky liefhebber, een aanrader, op de kaart vind je meer dan de gewone basic whisky terug! Met andere woorden, een top adresje!!

za 11 december 2021