account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amstel Boathouse

Amstel Boathouse

Kom jij wel eens in het Martin Luther Kingpark? Naast dat je er lekker de hond kunt uitlaten, zwemmen in de Amstel of gewoon een beetje luieren in het park, kun je er nu ook fantastisch zitten en eten bij Amstel Boathouse! Een magische plek in het park, met een prachtige veranda en een geweldig uitzicht over de Amstel.

Amstel Boathouse in Amsterdam is een restaurant waar je heengaat als je zin hebt in een beetje luxe, maar niet te veel. Het moet wel ongedwongen en gezellig blijven. De menukaart staat vol met bijzondere gerechten en voor de kids is er een speciaal kindermenu. Naast een restaurant is Amstel Boathouse bovendien een event center met zeven zalen en kun je er dus ook je verjaardag vieren of een vergadering houden.

Pak je fiets, de auto of leg je boot aan bij de steiger van Amstel Boathouse en ga lekker eten, binnen of op het terras. Reserveer je tafel nu eenvoudig online en ontvang de bevestiging binnen enkele minuten in je mailbox.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Dit was de eerste keer en iedereen was enthousiast: behalve de prachtige locatie is ook de ruimte zo ingericht dat iedere tafel veel privacy heeft en het geluid mooi wordt gedempt. Zeer vriendelijke service en goed eten. Voor de gasten die verder weg woonden was het parkeren voor de deur handig.

za 29 december 2018

J. uit Utrecht

Heerlijk gegeten en bijzonder aardige obers!

za 17 november 2018

Monique van Paridon

Mooie locatie, sfeervol en gezellig. Uitstekende service, heerlijk eten en dat allemaal voor een goeie prijs. Zal hier zeker vaker komen

di 28 augustus 2018

M.

Gezellige locatie, heerlijke lunch en heel aardig en hartelijk personeel!

wo 15 augustus 2018