accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Amstel Boathouse

Contact

Social media

Kom jij wel eens in het Martin Luther Kingpark? Naast dat je er lekker de hond kunt uitlaten, zwemmen in de Amstel of gewoon een beetje luieren in het park, kun je er nu ook fantastisch zitten en eten bij Amstel Boathouse! Een magische plek in het park, met een prachtige veranda en een geweldig uitzicht over de Amstel.

Amstel Boathouse in Amsterdam is een restaurant waar je heengaat als je zin hebt in een beetje luxe, maar niet te veel. Het moet wel ongedwongen en gezellig blijven. De menukaart staat vol met bijzondere gerechten en voor de kids is er een speciaal kindermenu. Naast een restaurant is Amstel Boathouse bovendien een event center met zeven zalen en kun je er dus ook je verjaardag vieren of een vergadering houden.

Pak je fiets, de auto of leg je boot aan bij de steiger van Amstel Boathouse en ga lekker eten, binnen of op het terras. Reserveer je tafel nu eenvoudig online en ontvang de bevestiging binnen enkele minuten in je mailbox.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8/10Kwaliteit
  • 8.3/10Service
  • 7.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Gezellig en lekker geluncht

wo 30 maart 2022

W.

Heel blij dat jullie weer gewoon open zijn

do 24 maart 2022

Carla van der Voorn

Zeer gastvrije ontvangst met heerlijk eten op een prachtige plek!!!!!!! Het nieuwe concept met de borrelplanken is top!!!

wo 23 maart 2022

H.

Nieuwe menu formule was ook nieuw voor het personeel. Menu keuze feitelijk voor minimaal 2 personen. Delen van twee verschillende menu's is met z'n tweeën dan niet mogelijk. Eten was verder prima.

di 22 maart 2022