account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Amstel Boathouse

Amstel Boathouse

Kom jij wel eens in het Martin Luther Kingpark? Naast dat je er lekker de hond kunt uitlaten, zwemmen in de Amstel of gewoon een beetje luieren in het park, kun je er nu ook fantastisch zitten en eten bij Amstel Boathouse! Een magische plek in het park, met een prachtige veranda en een geweldig uitzicht over de Amstel.

Amstel Boathouse in Amsterdam is een restaurant waar je heengaat als je zin hebt in een beetje luxe, maar niet te veel. Het moet wel ongedwongen en gezellig blijven. De menukaart staat vol met bijzondere gerechten en voor de kids is er een speciaal kindermenu. Naast een restaurant is Amstel Boathouse bovendien een event center met zeven zalen en kun je er dus ook je verjaardag vieren of een vergadering houden.

Pak je fiets, de auto of leg je boot aan bij de steiger van Amstel Boathouse en ga lekker eten, binnen of op het terras. Reserveer je tafel nu eenvoudig online en ontvang de bevestiging binnen enkele minuten in je mailbox.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit

Galina Zagorudko

hidden treasure on the bank of Amstel with beautiful open terrace and free parking! i come back and each time get happy from delicious food and friendly service!

wo 01 augustus 2018

R.

De lunchkaart mag veel uitgebreider. Voor de rest is het heel erg aangenaam en goed verzorgd.

vr 13 juli 2018

G.

...eindelijk een kok die begrijpt dat het bij 'rood'-vlees ook erg lekker is als het werkelijk ook warm wordt opgediend... chapeau, het was echt helemaal goed. Prima ontvangst, geen lege glazen, attente, correcte ploeg ...Blij... 2 nieuwe fans...

wo 25 oktober 2017

P. uit Amsterdam

Hartelijke ontvangst (wel maandagavond). Prima maaltijd.

zo 22 oktober 2017