account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Amusement

't Amusement

't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (29). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
Nu, ruim acht jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met haar super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kunt u lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een vier- t/m zeven-gangen chefsmenu.

Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende wijnen die uit Nederland of langs de grens komen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Priscilla Korver

Ik ben geen vegetariër, maar hier eet ik vegetarisch. Vlees en vis eten kan ik overal, maar zo goed vegetarisch eten kan ik nergens beter dan bij het Amusement. Wat een smaakbeleving. Ik zou zeggen, het is bijna zonde om hier vis of vlees te eten.

za 07 maart 2020

Harm Bakker

Een geweldige avond met producten in de gerechten die ik nog nooit had gegeten. Geweldig creatief met alleen hollandse producten. Het was een ware smaakexplosie. Ik kom zeker terug.

za 07 maart 2020

Maurice Cramer

Heerlijk gegeten, positief verrast, personeel heel vriendelijk. Toveren met eten is wat ze hier doen.

zo 01 maart 2020

A.

Wat een creativiteit en smaak op een bord. Een goed bezette zondagavond en toch hebben de chef tijd om zelf hen gerechten aan tafel toe te lichten. Hoogtepunten voor mij waren de bisque, spoom, beef en de Hollandse kazen. Veel Nederlandse wijnen ook. Wij hebben dus genoten.

zo 01 maart 2020