account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Amusement

't Amusement

't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (zesentwintig). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kun je lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een drie- t/m zeven-gangen chefsmenu.

Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mathilde Reedijk

Voor 't eerst de funday Sunday gedaan. En het was super: heerlijke en originele gerechtjes met veel groenten. En de altijd treffende wijnen erbij om het compleet te maken. Terwijl we heerlijk in de tuin zaten. Plus nog de attentie tgv mijn aanstaande verjaardag. Het was helemaal top!

zo 21 juli 2019

C.

In één woord... Verukkelijk !!!

do 18 juli 2019

Cindy Van Raan

We hebben een fantastische Eet en Geniet avond gehad. De gerechten zijn verrassend en met zoveel passie voor koken bereid. Het personeel is vakkundig, lief en vriendelijk. Het was heerlijk!

za 29 juni 2019

G.

Verrukkelijk. Zo creatief. Bij het idee en het verhaal dat bij de gerechten hoort is het al genieten. En dan de smaaksensaties...mmmm. Moet je proeven!

do 27 juni 2019