account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Amusement

't Amusement

't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (zesentwintig). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kun je lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een drie- t/m zeven-gangen chefsmenu.

Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Goirle

We hebben bijzonder heerlijk gegeten! De sfeer in het restaurant (alhoewel, we zaten in de tuin) was gezellig en gemoedelijk. Zowel de 7 gangen als de bijpassende wijnen waren heerlijk en bijzonder, plus ook goed toegelicht, zonder teveel poeha.

zo 21 april 2019

G.

Al jaren ons favoriete restaurant en ook deze keer was het weer een feestje er te mogen zijn. Het eten is elke keer verrassend en de smaken mooi in balans, personeel is heel vriendelijk en kundig en ambiance heel ontspannend. Helemaal top dus.

do 18 april 2019

Marten Kooijman

Geweldige filosofie! Dit zouden meer restaurants moeten hebben. En wat hebben we ontzettend lekker gegeten! Echt het beste restaurant dat we kennen!

za 13 april 2019

J.

Volop genieten van verrassende gerechtjes, originele manier van presenteren, persoonlijke en gastvrije ontvangst en bediening. Heerlijke smaken en structuren en mooie combinaties met bijpassende wijnen. Topavond.

vr 12 april 2019