account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Amusement

't Amusement

't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (zesentwintig). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kun je lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een drie- t/m zeven-gangen chefsmenu.

Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Superheerlijk eten met zeer bijzondere smaakexplosies!

za 08 december 2018

Jaap Rikken

Heerlijk gegeten van bijzondere gerechten en bijzondere smaken

wo 05 december 2018

A.

Heerlijk gegeten! Wat een verschillende smaken en prachtige opmaak! Op zondag is er een no waste menu.. wist ik niet..maar werd heel gelukkig van dit concept! Absolute aanrader en wat een leuke meid die Estee!

zo 02 december 2018

F.

Het was een verfrissende aanpak, de 'zondagaanpak'. De koelkasten moesten leeg en zo kwam het menu tot stand. Niet alles was geslaagd, maar in zijn totaliteit waren we aangenaam verrast door de gewaagde aanpak. Enige advies maar wellicht is dat op zondag onmogelijk: zorg voor passende wijnen.

zo 02 december 2018