account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Amusement

't Amusement

't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (zesentwintig). Als twintig jarig meisje opende zij in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won.
Nu, ruim vijf jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met manager Leon de Rijke en hun super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

't Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu's.
Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen. Bij 't Amusement kun je lekker lang tafelen maar ook uitstekend een hapje eten. U kunt kiezen uit een drie- t/m zeven-gangen chefsmenu.

Bij 't Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.
Naast het in de watten leggen van gasten heeft 't Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met 'het hele beest', verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

't Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Remco van der Wekken

Normaal geef ik niet snel een restaurant een recensie, maar voor t Amusement een uitzondering! Geweldig gegeten hier. Aanwezig op Sunday Funday (5-gangen menu van alle overgebleven ingredienten). Elke gang (incl ook nog de amuse en brood vooraf) was een top smaakcombinatie van pure smaken. Daarnaast erg nette/vriendelijke bediening en leuke ambiance!

zo 15 september 2019

Pauline Wenderich-Haijma

Het was lang geleden dat we zó lekker gegeten hadden... originele en creatieve gerechten, heel mooie smaakcombinaties, duurzaam concept, fijne sfeer zonder opsmuk. Echt fantastisch. Sap-arrangement aanrader!

za 07 september 2019

E.

Gelukkig wederom een opeenvolging van verassende smaakexplosies!

za 07 september 2019

Rene Degens

Een lang gekoesterde wens om een keer bij Estée te eten. Ik was zeer verrast dat Estée en haar keukenbrigade regelmatig aan tafel verscheen om uitleg te geven. 5-gangen diner met daarbij een fantastisch wijnarrangement. Originele gerechten, puur met veel snaak en mooi vorm gegeven. Informele sfeer, fijne achtergrond muziek en meer dan prima bediening. Kom hier zeker weer terug.

do 05 september 2019