account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Anak Depok

Anak Depok

Welkom bij Anak Depok
Namens de medewerkers, heet ik u van harte welkom in ons Indonesisch Restaurant Anak Depok. Onze koks koken met veel liefde de gerechten in ons restaurant. De bereiding van onze gerechten zijn 100% authentiek.

De rijsttafel van Anak Depok is een variëteit van smaken, met verse kruiden en ingrediënten. De bereiding is zeer arbeidsintensief, maar van absolute toevoeging voor uw smaakbeleving.

We bestaan al meer dan 30 jaar en hopen ook u een keer te mogen ontvangen in ons vernieuwde restaurant.
  • Aziatisch
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Gewoon top

za 27 juni 2020

Hans Gouka Gouka

Na maanden gesloten te zijn door de Corona crisis eindelijk weer heerlijk kunnen genieten in aangepaste setting van nog steeds top kwaliteit Indonesische gerechten. Bediening is en blijft altijd weer vriendelijk en klantvriendelijk.

za 27 juni 2020

G.

In de corona periode is het lastig om het warme gevoel van Anak Dépok te borgen... Het is de mensen weer gelukt... Het voelde ondanks alles als thuiskomen...

vr 26 juni 2020

Nanda Jansen

Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer, uitstekende en bovenal gezellige bediening, we waren al heel erg tevreden over Anak Depok maar nu we weer 'mogen' voelt het nog fijner.Tot snel weerziens!

vr 19 juni 2020