account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Anak Depok

Anak Depok

Welkom bij Anak Depok
Namens de medewerkers, heet ik u van harte welkom in ons Indonesisch Restaurant Anak Depok. Onze koks koken met veel liefde de gerechten in ons restaurant. De bereiding van onze gerechten zijn 100% authentiek.

De rijsttafel van Anak Depok is een variëteit van smaken, met verse kruiden en ingrediënten. De bereiding is zeer arbeidsintensief, maar van absolute toevoeging voor uw smaakbeleving.

We bestaan al meer dan 30 jaar en hopen ook u een keer te mogen ontvangen in ons vernieuwde restaurant.
  • Aziatisch
  • € 25 - 50
  • € 0 - 25
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

André Schalk

Na vele, vele andere eerder bezocht te hebben, is sinds 2019 dit ons favoriete Indonesisch restaurant geworden. De combinatie van de echte authentieke Indonesische smaak, ambiance van het interieur, en de zeer vriendelijke bediening maakt dat wij Anak Depok ongeëvenaard op nummer 1 hebben staan!

vr 17 september 2021

Cees Kriekaard

Hier afgelopen vrijdag met zijn vieren gegeten voor de eerste keer maar zeer zeker niet voor het laatst. We hadden de rijsttafel "Anak Depok" en waren verrast door de geweldige gerechtjes en zeker de daar bijhorende smaken. Prettige bediening en ambiance. Komen snel terug.

vr 17 september 2021

Dave Wolff

Zoals altijd was het weer perfect

vr 27 augustus 2021

D.

Het eten was zoals altijd weer top! Het smaakt zoals Oma het vroeger maakte en dat brengt altijd die fijne herinneringen boven. De mensen zijn altijd super vriendelijk en doen er alles aan om er een leuke avond uit van te maken. De sfeer in het restaurant is zeer fijn en we hebben weer enorm genoten. Dit keer waren de kinderen voor het eerst mee en die willen graag nog een keer komen. Dank jullie wel voor de goede zorgen wederom.

do 26 augustus 2021