account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

An's Hoeve

An's Hoeve

Welkom in An's Hoeve

De zaakvoerder en het voltallig personeel heten U van harte welkom in Taverne-Restaurant An's Hoeve gelegen aan het strand van Sint-Anna op de Linkeroever van de Schelde. Zowel in de winter als in de zomer trachten wij uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Sinds 1991 ijveren wij voor een goede dienstverlening.

Sint-Anna strand, een paradijs in Antwerpen

In de zomermaanden is het gezellig druk aan de wandeldijk van Sint-Anneke. Het ideale moment om iets lekker te eten en te drinken op ons overdekte terras. Voor de kinderen vind je achteraan een grote speeltuin.

Tevens bieden wij een private parking aan voor onze klanten.

Restaurant

Wij bieden U een gevarieerde Belgisch-Franse keuken met uitgebreide mogelijkheden. Onze keuken is doorlopend geopend van 12u t/m 22u.

Comfortabel terras met zicht op de Schelde

Wij bieden U een rustig en aangenaam zitje langs de scheldeboord te midden van een groene omgeving op het overdekbaar terras. Het terras biedt 240 zitplaatsen: individuele- of groepstafels naar keuze. Zowel op het terras als in het restaurant kunt u genieten van een rijke keuze aan dranken en gerechten.

Mosselen op Sint-Anneke

Tijdens het seizoen leveren wij een onovertroffen 'jumbo' kwaliteit dankzij een aanvoer van verse Zeeuwse mosselen tweemaal per dag.

Een winterkaart met een reputatie

Met onze winterkaart hebben wij een reputatie opgebouwd met onze overheerlijke Chateaubriand, Côte à l'os en niet te versmaden visspecialiteiten. Elke week andere suggesties. Ook het wildseizoen laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan. Tevens speciale Paasmenu en menu voor Moederkesdag.

Andere aanbevelingen

Paling in-het-groen, een ruime keuze uit verse slaatjes, ambachtelijke roomijs-coupes en Normandische pannenkoeken.

  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Evi Engels

Altijd super vriendelijke bediening! Groot verschil met in de stad. Je hebt ruimte en plek om te zitten. Je wordt niet weggejaagd. Zeer lekkere en verse keuken! De patron Rita komt je de kaart ook persoonlijk uitleggen, wij wouden eigenlijk mosseltjes eten maar omdat ze niet top zijn hebben ze deze van de kaart gehaald! Ze verkopen alleen maar kwaliteit en dat siert hen. Je zit op een geweldige locatie, waar je makkelijk kan parkeren. Voor mij een 10/10

vr 22 april 2022

Peter Jacob

Gewoon perfect. Alles lekker vers. Heerlijke witte Griekse wijn.

do 07 april 2022

Guido Plompen

Lekkere gamba's en echt a vollenté. Vriendelijk personeel goede service en lekkere wijn en Irish cofee. Ook onze Franse bull is er steeds welkom. Een aanrader waar we zeker nog terug gaan.

do 17 maart 2022

Ingrid Huybrechts

Het eten was voortreffelijk en de bediening uitstekend. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

do 03 maart 2022