account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Aroma

Restaurant Aroma

De creatie van gerechten die bestaan uit een harmonie tussen kwaliteitsproducten uit Italië en verse seizoensproducten uit Nederland, en dan met name uit De Veluwe. Het resultaat is een ervaring vol van verschillende smaken, zuren en aroma’s; vandaar ook onze naam AROMA.
  • Italiaans
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ronald Elich

Wederom genoten van een nieuw fantastisch lekker menu met bijpassende wijnen. De smaakcombinaties zijn puur Italiaans en van zeer hoge kwaliteit. Keer op keer weet de Chef Pasquale zichzelf te overtreffen. Ongelofelijk! Prachtige stijlvolle ambiance waar de altijd erg vriendelijke, gastvrije en professionele gastvrouw Elisa je je echt op je gemak laat voelen. En ook een compliment aan de andere betrokken medewerkers. Fine dining op z'n best!

zo 22 mei 2022

Nicole Vermeeren

Wat een aanwinst is Aroma! Heerlijk gegeten en gedronken. Verrassend combinaties. Gaan deze zomer naar Italië op vakantie. Dit was een heel fijn voorproefje.

za 21 mei 2022

A.

Uiteten bij Aroma is een feestje. Vol verrassingen en volop genieten.

vr 20 mei 2022

Hans De Jong

Erg genoten van het eten (5 gangen lunch) bij Aroma. Naast het heerlijke eten maakte vooral de sympathieke bediening de middag perfect. Ik n mijn vriendin hebben nog een BOB wijnarrangement genomen en ook hier alleen maar lof over. We weten dat bij deze kwaliteit de rekening wat duurder uitvalt dan dat we gewend zijn maar het was meer dan de moeite waard.

zo 15 mei 2022