account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Assiette de Juliette

Assiette de Juliette

Deze zaak heeft nog geen informatie vrijgegeven. Eens deze beschikbaar is, vind je de informatie hier.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Delphine Preyers

Heerlijk gegeten! Prima prijs/kwaliteit verhouding. Lichte maar smaakvolle keuken! Mooie balans van texturen en balans in smaken. Mooi gedresseerde borden en vriendelijke bediening! Een aanrader in de buurt van Aalst!! Kortom, genoten van een lekkere en fijne avond met vriendinnen!

wo 18 mei 2022

Nadine Vanmanshoven

Dank aan lady chef Julie Baekelandt en haar team voor de warme ontvangst, chez “Assiette de Juliette “ ! Comfortabele stoelen, ruimte aan en rond de tafel , zachte kleuren , super lekker eten en een schilderachtige presentatie van de gerechten. We waanden ons “op vakantie “ tijdens het voorgerecht door de geur van verse gegrilde sardines en wandelden door een schilderachtig gepresenteerd hoofdgerecht van zachte Mechelse koekoek en kleurrijke smaakvolle groentjes . Het hele team werkt samen op een vlotte rustige manier. Met een stille glimlach bracht Ana de zorgvuldig bedachte/ bereide gerechten aan tafel . zichtbaar en voelbaar gedeeld geluk . Een absolute aanrader .

vr 13 mei 2022

I.

Het eten was super lekker en mooi gepresenteerd . We komen zeker terug.

vr 13 mei 2022

Frank Van Den Moortel

Gisteren voor de 2de keer (menu) gaan eten en het was zelf nog beter dan de vorige keer (toen à-la-carte). 😋

zo 08 mei 2022