account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Au Comptoir

Au Comptoir

Met veel trots kunnen wij melden dat onze vorige zaak Leche Plat was opgenomen in de Michelingids 2015 (1 bestek) en Gault&Milau 2015 (14/20). Ivan Menten van restaurant Lèche Plat uit Arendonk won de Nationale Horecawedstrijd van VLAM en mag zich "Viskok van het jaar 2014" noemen. Naast deze erkenningen is Ivan ook opgenomen in het onderzoeksteam 2015-2016 van de Northseachefs, een organisatie met een duidelijke visie, missie en waarden.

We hopen u snel te mogen ontvangen in onze zaak.

Leen & Ivan
  • Afhalen
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ivo Francken

We waren met het hele gezin en een nichtje bij Au Comptoir. Onze tienerdochters hebben evenveel genoten van de gerechten als wij. Het zelfgedraaid vanille ijs en de home-made Limoncello sloten het geheel perfect af.

zo 23 februari 2020

S.

Ontspannen sfeer, (h)eerlijke gerechten gemaakt met sublieme ingrediënten, kwaliteit van de eerste tot de laatste hap én slok. De entrecôte is werkelijk buitenaards lekker! Eerste klas!

za 01 februari 2020

Tanja Willems

heel lekker, alles perfect gebakken , vlotte bediening , top team

za 01 februari 2020

Kris Herrijgers

Één van onze vaste restaurants die we graag bezoeken. Een chef die kookt met respect voor ambacht en het product. Een gastvrouw die de passie van de chef weerspiegeld in de wijnen.

za 18 januari 2020