account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Au Comptoir

Au Comptoir

Met veel trots kunnen wij melden dat onze vorige zaak Leche Plat was opgenomen in de Michelingids 2015 (1 bestek) en Gault&Milau 2015 (14/20). Ivan Menten van restaurant Lèche Plat uit Arendonk won de Nationale Horecawedstrijd van VLAM en mag zich "Viskok van het jaar 2014" noemen. Naast deze erkenningen is Ivan ook opgenomen in het onderzoeksteam 2015-2016 van de Northseachefs, een organisatie met een duidelijke visie, missie en waarden.

We hopen u snel te mogen ontvangen in onze zaak.

Leen & Ivan
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit lichtaart

Lekker gegeten en vriendelijk personeel

zo 19 augustus 2018

I. uit Vorselaar

Een topadres waar je steeds lekker tafelt ! Heerlijk videe met zwerikken , een top dame blanche met zelfgemaakt ijs en heerlijke wijnen! Gezellig zitten aan de hoge tafels waar je in de open keuken kijkt ! Een echte aanrader !

za 18 augustus 2018

Vic Van Calster

We kozen voor het Bib-Gourmand menu, met als starter de Bouchot mosseltjes en dat was echt een schot in de roos. Super lekker. De "catch of the day" , een flink stuk schelvis, perfect gebakken en een aardappelpuree om "U" tegen te zeggen. Wat de wijnen betreft kan ik kort zijn, zowel de Riesling als hun eigen botteling waren uitstekend. Ik miste wel enkele hapjes bij het aperitief. Een leuke ontdekking! Wij komen hier zeker en vast terug.

zo 12 augustus 2018

Cis Mens

Hier wordt de essentie in je bord gebracht zonder tierelantijntjes. De tuin is er voor kraakverse groente en kruiden en de leveranciers zijn valmannen. Ivan kookt met ‘rustige vastheid’ en geweldige zin voor smaak. Leen runt de zaal als een stoere mama maar ze is ook een geweldige sommelier. Wij zijn hier graag! Een verademing tussen alle ingewikkeldheid van de moderne restaurants.

do 12 oktober 2017